Madımak Oteli'nin kamulaştırma takvimi belli değil

Madımak Oteli'nin kamulaştırma takvimi belli değil

Madımak Oteli'nin kamulaştırma takvimi belli değil AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç, kamulaştırılmasına karar verilen Madımak Oteli'yle...

A+A-

Madımak Oteli'nin kamulaştırma takvimi belli değil Madımak Oteli'nin kamulaştırma takvimi belli değil

AK Parti Sivas Milletvekili Osman Kılıç, kamulaştırılmasına karar verilen Madımak Oteli'yle ilgili henüz kesin bir takvimin belirlenmediğini söyledi. Kılıç, kamulaştırma işi için valilik ve belediyenin üzerine düşen görevleri olduğunu ifade etti.

AK Parti Sivas İl Teşkilatı'nca düzenlenen 'Milletvekili-Halk Buluşması' programına katılan Milletvekili Osman Kılıç, toplantı öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz çarşamba günü Devlet Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında Madımak Oteli'yle ilgili bir toplantı yapıldığını hatırlatan Kılıç, Madımak'ın geleceğiyle ilgili herkesi memnun eden ortak bir karar çıktığını anlattı. Bakan Çelik başkanlığındaki toplantının Sivas'a yakışır bir şekilde geçtiğini ifade eden Kılıç, "Güzel toplantının neticesi de güzel oldu. Çünkü demokraside çok seslilik nimettir. Birlik beraberlik de irileşmek demektir. Bakanımız katılımcıların söylemlerini not aldı. İleride bunu masaya yatırıp Sivas'ımızın lehine olacak bir karar verilecektir. Kamulaştırılarak hem o gün yad edilecek hem de Sivas'ımıza milli birlik ve kardeşliği Alevisi, Sünnisi, Çerkezi, Lazı ve Gürcüsü ile birliği sağlayacak güzel kararlar alınacağına inanıyorum." diye konuştu.

Madımak Oteli'nin kamulaştırılmasına yönelik belirlenen bir tarihin olup olmadığnıın sorulması üzerine Osman Kılıç, bu işlerin hemen hallolamayacağını biraz zaman alacağını belirtti. Milletvekili Kılıç, ilk olarak belediyenin orada imar değişikliği yapması ve valiliğin de üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini anlattı.

Timeturk.com - CHA - 27.02.2010

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.