Memurluktan Atılan Alevi Doktora Demokratik Kurumlardan Destek

Memurluktan Atılan Alevi Doktora Demokratik Kurumlardan Destek

Mollaköy Sağlık Ocağı Doktor'u Müslüm DOĞAN'a Kurumlardan Destek..   Erzincan merkeze bağlı Mollaköy Sağlık Ocağı...

A+A-

Memurluktan Atılan Alevi Doktora Demokratik Kurumlardan Destek
Mollaköy Sağlık Ocağı Doktor'u Müslüm DOĞAN'a Kurumlardan Destek..
 
Erzincan merkeze bağlı Mollaköy Sağlık Ocağı doktoru Müslüm DOĞAN'ın kendisi gibi alevi olan belde halkına daha iyi sağlık hizmeti götürebilmek için verdiği mücadeleye Erzincan'daki Sendikalar, Cem Evleri, Demokratik Kitle Örgütleri sahip çıktı.

Dr. Müslüm DOĞAN için bir önceki gün Mollaköy'de halkın katılımıyla yapılan basın açıklamasının ardından bu seferde Demokratik kurumlar Dr. Müslüm DOĞAN'ın uğradığı haksızlığa dur demek için Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nde bir araya geldiler.

Basın açıklamasını okuyan Eğitim -Sen Erzincan Şube Başkanı Nuri KOÇ, Dr. Müslüm DOĞAN'a yapılan haksızlığın Türkiye'de bir ilk olduğunu ve dilekçe vermenin hangi ilde hatta hangi ülkede suç olduğunu söyleyerek yapılan bu uygulamanın keyfi bir uygulama olduğunu belirtti.
 
Dr. M.DOĞAN için artık yasal sürecin başladığı ve kimsenin yargıya müdahale edemeyeceğinden dolayı Erzincan kamuoyunun ve doktorumuza destek veren herkesin artık mahkeme sürecini beklemesi gerektiği belirtildi.
 
Dr. M.DOĞAN'ın Erzincan'da bir araya gelemeyen kurumlar içinde bir fırsat olduğu ve bu fırsatın Erzincan Demokrasi Platformuna ( E.D.P. ) dönüşmesininde adımları atılmaya başlandı.

Haberin Videosunu izlemek için tıklayın >>>

KAYNAK : erzincansondakika.com - 8 Şubat 2010

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.