MHP ve AKP'den Alevi Adaylar

MHP ve AKP'den Alevi Adaylar

MHP'den Alevi adayALEVİ açılımıyla gündeme gelen MHP, İstanbul Beşiktaş’ta Alevi aday gösteriyor: İşkadını Cennet Teker Süzer. 22 Temmuz seçimlerinde...

A+A-

MHP'den Alevi aday

ALEVİ açılımıyla gündeme gelen MHP, İstanbul Beşiktaş’ta Alevi aday gösteriyor: İşkadını Cennet Teker Süzer. 22 Temmuz seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Süzer için MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, “Kendisi hanımefendiliği, kişiliği ve ailesinin kabul görmüşlüğüyle tanınıyor. Bizim için bayan profili önemli” dedi. MHP, bir başka sosyal demokrat kale Şişli’de de, kadın adayla seçmenin karşısına çıkacak: Çavuşoğlu Koleji’nin de sahibi Gülgün Çavuşoğlu. Cennet Süzer, kampanyasında reklamcı damadı Alinur Velidedeoğlu’ndan destek alıp almayacağına daha karar vermediğini söyledi.

Nebahat KOÇ / İSTANBUL - AKŞAM - 01.12.2008

AK Parti'ye Alevi başkan adayı

Erdoğan'ın yerel seçimlerde belediye başkanlığını istediği iller arasında ilk sıralarda yer alan illerde Tunceli'de, AKP alevi kökenli Cihan Açıkgöz’ü aday gösteriyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlerde belediye başkanlığını istediği iller arasında ilk sıralarda yer alan Tunceli’de, AKP alevi kökenli Cihan Açıkgöz’ü aday gösteriyor. AKP Tunceli İl Başkanlığı ve Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevlerini de yürüten Açıkgöz, bu görevlerinden istifa ederek Mart ayındaki yerel seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.

İnternethaber.com - 01 Aralık 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.