Müftülükten cem evinde 'kutlu doğum' etkinliği

Müftülükten cem evinde 'kutlu doğum' etkinliği

Müftülükten cem evinde 'kutlu doğum' etkinliği"12 EYLÜL ÜRÜNÜ KUTLU DOĞUM CEMEVLERİNE GİRDİ!"   ...

A+A-

Müftülükten cem evinde 'kutlu doğum' etkinliğiMüftülükten cem evinde 'kutlu doğum' etkinliği

"12 EYLÜL ÜRÜNÜ KUTLU DOĞUM CEMEVLERİNE GİRDİ!"
   
Malatya’da cem evinde yapılan kutlu doğum etkinliğinde, "Ehli Beytin Aile Hayatı" konulu konferans verildi. Etkinliği Alevi dernekleri ile müftülük birlikte düzenledi.

soL (HABER MERKEZİ) Malatya’da üç Alevi derneği ile müftülük ortaklaşa olarak cem evinde kutlu doğum programı düzenledi.

Malatya'da, müftülük, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı, Zeynel Abidin Vakfı ile Cem Vakfı ortaklaşa Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı salonunda kutlu doğum programı düzenledi. Programda Hitit Üniversitesi Çorum İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Osman Eğri, “Ehli Beytin Aile Hayatı” konulu bir konferans verdi.

Bu programın geç kalınmış bir program ve beraberlik olduğunu söyleyen Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, “Bizim cenabı peygamberimize karşı bir ümmet borcumuz, bunu yerine getirmek zorundayız” dedi.

Türkiye’de bir ilk yaşandığını söyleyen Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli de “Son tebliğci peygamber efendimizin bu kutlu doğum gününde Malatya’daki üç derneğimiz ve müftülüğümüz ile ortaklaşa milli birlik ve beraberliğimize katkı sunacak bir etkinlik düzenledik. Umarım Türkiye'deki diğer derneklere de örnek olur” dedi.

SOL HABER - Alevihaber.com - 13.04.2009

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.