Mumcu'dan Alevi aileye telefon

Mumcu'dan Alevi aileye telefon

Mumcu'dan Alevi aileye telefonDayak yiyen Alevi öğrencinin ailesine Anavatan Partisi'nden de destek.İstanbul Esenyurt’ta yaşanan “Aleviysen...

A+A-

Mumcu'dan Alevi aileye telefonMumcu'dan Alevi aileye telefon

Dayak yiyen Alevi öğrencinin ailesine Anavatan Partisi'nden de destek.

İstanbul Esenyurt’ta yaşanan “Aleviysen çekersin” skandalı ile ilgili Gerçek Gündem’e konuşan Anavatan Partisi Esenyurt Belde Başkanı Taner Uluğ, “Bu ve benzeri skandallar bir an önce sonlandırılmalıdır” dedi.

Anavatan’lı Uluğ, “İnsanların herhangi bir şekilde saflara ayrılması, ötekileştirilmesi, dini üzerinde değerlendirilmeye sokulması çok yanlış. Bunu bu dönemde yaşamamız daha büyük talihsizlik. İnsan olmak bana göre yeterli. Belli başlı duygular aleni ve aşikar olarak yaşanmalı, herkes özgür olarak yaşamını devam ettirmeli. Yaşanan skandalı talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Süreç çok tehlikeli, kesinlikle önlem alınmalı. Milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, bu ve benzeri skandallara bir an önce “dur” denilmeli, bu skandallar kavgaya dönüştürülmeden önüne geçilmelidir. Aksi halde telafisi mümkün olmayan çok ciddi sıkıntılar ulusal boyutta bizleri beklemektedir” dedi.

GENEL BAŞKAN MUMCU AİLEYİ ARADI, DESTEK SÖZÜ VERDİ

Konuyla ilgili Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu’yu bilgilendirdiğini söyleyen Anavatan Partisi Esenyurt Belde Başkanı Taner Uluğ, Genel Başkan Mumcu’nun baba Ziram Kul'u aradığını ve aileye her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

8 Aralık 2007
www.gercekgundem.com

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.