Münih'ten Ankara'ya Yol Bizimdir

Münih'ten Ankara'ya Yol Bizimdir

MÜNİHTEN ANKARAYA YOL BİZİMDİRTürkiyede  Alevi Bektaşi Federasyonu tarafından yapılacak olan 9 Kasım Pazar günkü  Ankara mitingini...

A+A-

Münih'ten Ankara'ya Yol Bizimdir
MÜNİHTEN ANKARAYA YOL BİZİMDİR

Türkiyede  Alevi Bektaşi Federasyonu tarafından yapılacak olan 9 Kasım Pazar günkü  Ankara mitingini ve Büyük Alevi Yürüyüşünü Münih Alevi Toplumu olarak destekliyoruz.

Münih Alevi Toplumu olarak Türkiyenin gelinen süreçte gittiği karanlık yola ve Türk-İslam sentezine karşı ülkemizdeki bütün demokratik kuruluşlarını ve sivil toplum örgütlerini ülke tarihimizde bir ilk olan Büyük Alevi Yürüyüşüne destek olmaya çagırıyoruz.

AKP hükümetinin ve yandaşlarının  farklı kültürleri ve inançları tanımaması ve görmezden gelmesi sadece kendi iktidarını bir süre daha devam ettirmek içindir. Biz Münih Alevi Toplumu olarak farklı kültürleri, inançları ve toplulukları ülkemizin zenginliği olarak görüyor Türk-İslam sentezi tek tipleştirmeye hayır diyoruz. Unutulmasınki hiç bir zaman tek çiçekle bahçe olmaz.

Siz Türkiyenin farklı ve ötekileştirilmiş kültürlerin ve inançların insanları herşeye rağmen  ülkemize barışı ve güzelliği getirecek olan yine bizlerin olduğunu unutmadan hep beraber yollara düşerek 9 Kasım Pazar günü Ankarada sizleri yanımızda görmek istiyoruz.

Münih Alevi Toplumu olarak Alevi Bektaşi Federasyonun başlattığı bu görkemli hak alma ve eşit yurttaşlık yürüyüşünü  sonuna  kadar destekliyor yanınızda olduğumuzu onurla ilan ediyoruz.

Münih Alevi Toplumu Başkanı                   Münih Alevi Toplumu Sekreteri
       Hüseyin  ÇELİK                                           Adnan  CANGÜDER

Alevihaber.com - 24 Ekim 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.