Münir Ulusoy : Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlar

Münir Ulusoy : Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlar

Muhsin Yazıcıoğlu protesto edildi22.01.2008 Salı Günü Hacıbektaş Kaymakamlığı Kültür Merkezi Müdürlüğünce''Cem...

A+A-

Münir Ulusoy : Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlarMuhsin Yazıcıoğlu protesto edildi

22.01.2008 Salı Günü Hacıbektaş Kaymakamlığı Kültür Merkezi Müdürlüğünce''Cem Töreni ve Aşure Günü'' etkinliği gerçekleştirildi. Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi'nde  saat 14:00 de başlayan etkinliğe Hacıbektaş'tan ve Ankara'dan vatandaşlar katıldı. Özellikle Ankara'dan insanların geldiği etkinliğe CHP Milletvekillerinden Bayram Meral, Zekeriya Akıncı'nın yanı sıra Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'da katıldı. Hacıbektaş Kaymakamlığı Kültür Merkezi Müdürlüğünce gereçekleşen etkinliğe özellikle Ankara'dan gelen vatandaşlar ile Hacıbektaş'tan bir gurup vatandaş Muhsin Yazıcıoğlu'nun bulunmasına  tepki gösterdi.
"Sivas'ın Katilleri Cem'e katılamaz, Sivas'ın hesabı sorulacak, Faşizme karşı omuz omuza, Sivas'ı,Çorum'u, Maraş'ı unutmadık. Faşizme ölüm  Tek Yol Devrim" şeklinde tepkilerini dile getiren gurubun içinde Sivas katliamında yaşamını kaybeden Nurcan Şahin'in  annesi Fidan Şahin'inde olduğu görüldü.

Etkinliği protesto eden vatandaşlar Muhsin Yazıcıoğlunu davet edenlerin "Yol düşkünü" olduğunu dile getirdiler. Olay Hacıbektaş halkı tarafından skandal olarak değerlendirildi. Konu ile ilgili gazetemizi telefonla arayarak tepkilerini dile getiren vatandaşların yanı sıra, yazılı olarak ve gazetemize gelerek açıklamada bulunan kurum, kuruluş ve insanlar Muhsin Yazıcıoğlu'nun etkinliğe getirilmesine tepki gösterdiler. Konu ile ilgili olarak Mehmet Münir Ulusoy Dede gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

Münir Ulusoy : "Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlar"

Münir Ulusoy : Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlar"Mürşit" Mehmet Münir Ulusoy:

"Maraş olaylarını yaşadım, çok acılar gördüm, 6 aylık bebekli bir kadını ağaca çakmışlardı, insanlığımdan utandım. Maraş'da Yörük Selim Mahallesi' nde Alevi evlerine tek tek çarpı işaretleri koyup, insanları katlettiler, katledenler MHP'li militanlardı, Muhsin YAZICIOĞLU bu işin başında idi, önderi idi. Dünya genelinde en büyük günah görmeden, bilmeden iftira etmektir, o gün bu işleri yapan Muhsin YAZICIOĞLU'dur. Kimseye iftira atmıyorum. Halkı galeyana getirdiler, Maraş'ta topladılar, eşya vereceğiz dediler. Sunni kardeşlerimizi köylerden topladılar, size televizyon ve kıymetli eşyalar vereceğiz diyerek topladılar. Bu eşyaları ise katlettikleri Alevi kızılbaşların evlerini yağmalayacaklarını söyleyerek, yani yakın köy halkını bu vaadler ile galeyana getirdiler. Muhsin YAZICIOĞLU bu işin başındaydı. Sunni kardeşlerimizi de topladılar, köyden gelen sunni kardeşlerimizi de katlettiler. Gece kimse dışarıda kalmamış, bunlar dışarıdan topladıkları Sunni kardeşlerimizi de katlettiler. Sunni kardeşlerimizi Alevi zannnederek katlettiler. Tabi gece bilmeden gördüklerini katlediyorlar. Bu esnada Sunni kardeşlerimizde öldürüldü. Demokrasinin önderliğinde şimdi Muhsin YAZICIOĞLU Milletvekili oldu.

HÜLYA AKSOYTimur  ULUSOY MHP'den aday oldu kazanamadı, Timur ULUSOY ve kız kardeşine anlaşılan o ki MHP az geldi. Şimdi gittiler Hacıbektaş'a BBP'ni getirdiler. Hülya AKSOY, Timur ULUSOY'un kız kardeşidir, bunlar kendi aralarında Muhsin YAZICIOĞLU'nu davet ettiler, böyle bir ortamda ne cem ne de birlik olabilir. Biz karşıyız. Bütün Hacıbektaş Halkı buna karşı.

1400 yıl önce katledilen Hz. Hüseyin unutulmadı. Emevi düzeninin adamları bugün işin  başında. Bugün Emevi düzenini savunanlar olduğu gibi Hz.Hüseyini savunanlarda var.

Bu etkinliğe benim gelinim de Ankara'dan geldi. Onlara bu etkinliği Hacıbektaş Belediyesinin yaptığı söylenmiş. "Bu etkinliğe katil geliyor, ben gitmeyeceğim" dediğimde gelinimin bunlardan habersiz olduğunu öğreniyorum. Hacıbektaş halkı bu yapılan etkinliğin
karşısında olmuştur, biz karşısındayız.

Timur ULUSOY'un kızkardeşi bu işleri yaptı. 1400 yıllık kanayan bir yara var. Emevi düzeni ve aklı ile bu işleri yapıyorlar, Alevilik insan sevgisi ile doludur. İnsanları kesen Emevidir. Hz. Hüseyin haine biat edeceğine ölüme gitti, bu gün mazlumlara kıyan zalimler de,
katliamları yapan Yezit'te, Hz. Hüseyin'de yaşıyor. Haine biat etmeyen Hz. Hüseyinler olduğu gibi mazlumlara kıyan zalimlere biat edenlerde var. Biz ise aşk ile sevenlerden yanayız.

Emevi düzeninin doğrultusunda hocalara verilen talimatlarla bu gün Alevilik-Bektaşilik araştırmaları yapılıyor. Gerçek ve doğru açığa çıkarılmalı, bu gün bu işleri Hacıbektaş'ta yapanlar  ah'ını alamayan, MHP'ye gidip aday olamayan, kin içinde Yezidi toplumu ile beraber
olanlardır. Biz lanet ediyoruz. Biz Hacıbektaş halkı olarak bunlara karşıyız. Sivas'ta bizi diri diri yaktılar. Maraş'ta Veli Dede'yi diri diri fırına soktular.

Muhsin YAZICIOĞLU'nu davet edenler Hacıbektaş'ta toplanacak bir imza kampanyası ile ulusal kamu oyuna teşhir edilmeli. Davet eden Hülya Aksoy imza toplanarak buradan gönderilmeli.. Bu gün BAHÇELİ türban için ERDOĞAN'ın yanına yaklaştı, bunlar aynı tastan su içiyorlar."

24 Ocak 2008
Sulucakarahöyük Gazetesi
Sulucakarahöyük / HACIBEKTAŞ / Nevşehir
Haber: Aydın Şimşek

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.