Müslim Kaya; AABF İK Başkanı mı yoksa 'Döl Bakanı' mı?

Müslim Kaya; AABF İK Başkanı mı yoksa 'Döl Bakanı' mı?

Veliyettin Ulusoy'u düşkün ilan eden hadsizlerle yanyana ve kolkola yürüdüğü için eleştirilen Müslim Kaya edep ve terbiye sınırlarını aşarak onlarca kişiye hakaret etti.

A+A-
muslim-kaya-dol.jpg
Bu paylaşımı yapan kişi Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu İnanç Kurulu başkanıdır.

Eski bir Enver hocacı komünist idi, şimdilerde Allah, Muhammet ve Ali'ci.

'Allah' yerine 'Hak' yazarak perdeleme yapıyor olsada oda biatçı bir kitlenin sırtından varolabileceğini gören, biatçı-dinciliğin rantını keşfederek dönek olan eski bir komünist. Tek uğraşı ve çabası Alevileri Arap çöllerine ve Arapların dinine biat ettirmek. Alevilerin turna kuşuna ve kendi geçmişine düşman.

Müslim Kaya sayfasındaki paylaşım altına damlayıp şu yorumu yazan kişinin adı: Ali Rıza Özdemir.


ali-riza-ozdemir-muslim-kaya.jpg


Ali Rıza Özdemir; Kürt düşmanı ve ırkçı bir kişidir ve haddi olmayarak Sayın Veliyettin Ulusoy'u düşkün ilan etmiş ve hakkında birçok yazı yazmış ve ırkçı faşistlerle kolkola haraket eden bir MHP'lidir.


İşte o yazılarıdan bazıları:


aliriza-ozdemir-200-001.jpgali-riza-ozdemir-bir-irkcidir-002.jpgali-riza-ozdemir-mansur-kilic-001.jpgali-riza-ozdemir-ulkucu-001.jpg


AABF İnanç Kurulu Başkanı sıfatını taşıyan bir kişinin Sayın Veliyettin Ulusoy'a fütursuzca saldıran, sol, Kürt ve Devrimci düşmanı olan bir ırkçı-faşist ile yanyana duruyor, ona sayfasında platform sunuyor ve tahammül ediyor olmasını eleştiren bir yazı yazan ve ilgili yazıyı beğenen herkese Müslim Kaya aşağıdaki küfürnameyle hakaretler yağdırdı.


muslim-kaya-muaviye-dolu.jpg

Bu küfürnamesine cevaben diyoruz ki:

Biz Alevi Haber emektarları, editörleri, teknik kadrosu olarak Türk, Kürt, Türkmen ve Zaza milliyetine mensup insanlarız.
İçimizde 'Arap soyundanım' diyen hiç kimse yoktur.

Müslim Kaya'ya soruyoruz: ''Ben Arap soyundanım'' diye hop oturup hop kalkan, kan kutsayan, o kutsadığı kan üzerinden varolmaya çalışan, o yalancı Arap kanını üstünlük olarak gören kendisi değil midir?

Durum böyleyken bizlere ''Muaviye dölleri'' diyecek kadar hadsizlik ve terbiyesizlik yapma hakkını kendisinde nasıl görebiliyor?

Müslim Kaya kendince sözde bir Alevi dedesi midir yoksa DÖL BAKANI mıdır?

''Muaviyenin dölleri'' gibi tüm terbiye ve edep sınırlarını aşan bir hakaret ile bizlere saldırmasını AABK yöneticileri nasıl değerlendiriyor?

Müslim Kaya'yı istifaya davet ediyoruz.
Müslim Kaya'da milim sorumluluk duygusu ve onur varsa gereğini yapar ve istifa eder.
İstifa etmeyeceğini bilerek bu onurlu ve erdemli adıma davet ediyoruz!

Hırsızın, soyguncunun, katilin, vurguncunun, sorumsuzun her türlü rezalet sonrası dahi isifa etmediğini göre göre herkes onlara benzedi, Müslim Kaya neden istifa etsin ki...!

Alevi Haber
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.