Müslim Kaya kimin elemanıdır ve Şiacı-mollalara ne sözü vermiştir?

Müslim Kaya kimin elemanıdır ve Şiacı-mollalara ne sözü vermiştir?

AABF'nin kapısının kendilerine aralanmasını bekleyen Ali Yolu isimli İslamcı Alevilerin başkanı Hamza Kurnaz meslektaşı Müslim Kaya'ya sitem ediyor!

A+A-

Daha düne kadar Marksist yapılanmalarda aktif olarak yer alan Müslim Kaya, Yaşar Kaya ve Metin Doğan gibi hak ve hakikatin sırrına eremeyen bazı acizler, bugün AABK bileşenleri içerisine sızan veya etrafında etkili olmaya çalışan bu kişiler kendi yamalandıkları gerici odakları AABF'ye çekmek veya AABF'yi yamalandıkları gerici noktaya çekmek için pusuda beklediklerini birçok kez iddia ettik, bu tehlikeye işaret etmeye ve işlemeye devam edeceğiz.

AABF'nin kapısını pusuda bekleyen Şiacı-gerici güçlere aralamakla görevli olan, Şiaya sırtını yaslayıp bilim ve ilime sırtını çeviren dünün Marksisti, bugünün Humeynicisi dönekler, tetikçiler, arşiv hırsızları ve yoldaş muhbircileri olması kaygılarımızdaki haklılığı göstermektedir.

Bu isimler mazilerinde siyasi, insani ve vicdanı enkazlar bırakarak AABF'nin içerisine kadar sızmış ve AABF'yede büyük zararlar ve tahribatlar verebilecek karaktere sahip dünün sözde sıkı ''Komünistleri'' bugünün Şiacı Humeynici düldülcüleridir.

Daha düne kadar evrim teorisine inanan birisinin bugün Aleviliği ve dünyayı 1400 yıl evveline yedeklemesi inandırıcı değildir, amaç Alevi pastasından pay kapmaktır. Devrimci mücadele içerisinde kaybettikleri ve asla kazanamayacakları itibarlarını geri kazanma uğraşları nafiledir.

Maskelerini solo ve koro olarak düşürmeye devam edeceğiz

Bulundukları yapılanmaları satarak son nefeste Alevi hak mücadelesinde ego ve kibirleriyle varolmaya çalışan hiçbir  hizipçi, aşiretçi, bölgeci, şiacı ve kan kutsayıcı kaçkının Alevi toplumuna bir faydası asla  olmayacaktır.

Bakın AABK kapılarını kendilerine aralamasını bekleyen Hamza Kurnaz ne diyor?



Birileri Şiacıların baş müdürü Hamza Kurnaz'a 'Müslim Kaya'ya ilişmeyin, o bizim adamımızdır' demiş olmalı ki, bu ekip hazır kıta olarak Müslim Kaya'nın AABK içerisinde hedeflediği güce ulaşmasını bekliyorlar.
Müslim Kaya'nın tüm sosyal medya paylaşlarını beğenenlerin AABK içerisinde örgütlü olan insanlar değilde AABK düşmanı, şiacı kişi ve çevreler olması tesadüfi olabilir mi?

Videoyu izleyiniz, Hamza Kurnaz farkında olmadan Müslim Kaya'yı deşifre ediyor!!!
Susmasına sitem ediyor.
Ne olacaksa olsun artık diyor!

Son süreçte Avrupada Alevi Vakfı isimli Şiacı bir yapılanma AABK'ye alternatif olmak üzere hayata geçirildi.
AABK oynanan tüm oyunları görmeli ve Müslim Kaya ve etrafını sarmalayan hizipçi kliği AABK bünyesinden def etmelidir.
Müslim Kaya ve Müslim Kaya gibilerini AABK çatısı altında barındıran güç ilkesel bir duruşun ürünümüdür yoksa feodal ve aşiretçi bağların AABK içerisinde varlığınının kanıtımıdır diye sormadan geçemiyoruz!?

Hıdır ECEL - AleviHaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.