Müslim Kaya'dan Avusturya Alevi Konferansına karşı açıklama

Müslim Kaya'dan Avusturya Alevi Konferansına karşı açıklama

Aleviliği İran devleti destekli Şianın kuyruğuna bağlamaya yeminli hizibin AABK içerisindeki elemanı Müslim Kaya sosyal medya hesabından 1. Avrupa Alevi Kurultayı sonuç bildirgesine karşı kontrollü bir karşı duruş açıklamasında bulundu.

A+A-

AABF İnanç Kurulu Başkanı Müslim Kaya Alevilik etiketiyle anlattığı masalları andırır bir şiiri Pir Sultan Abdal'a mal ederek ve açık adres vermeden fakat hedef aldığı meselenin geçenlerde yapılan Kurultay olduğu bilinen ve kendi etrafını sarmalayan Alevilikten dönme Şiacıların yüreğini serinletmek adına bir açıklama yaparak 1. Avrupa Alevi kurultayı sonuç bildirgesine itirazını Pir Sultan'a ait olduğunu iddia ettiği bir şiirle üstü kapalı dile getirdi.

Paylaşımına Pir Sultan'a mal ettiği bir şiirle Aleviliği çekmeye çalıştığı Şiacı bataklığın adresini net olarak verdi, işte o paylaşım:
muslim-kaya-sia.jpg 
AABK yapılanmasının Avrupa İnanç Kurulu Başkanı Cafer Kaplan ve diğer birçok AABF ve AABK aktivistinin bizzat katılarak sonuç bildirgesinin oluşmasına katkı sunduğu bir kurultaya Müslim Kaya hangi sıfatla ve kimler için ve kimler adına itiraz etmektedir?

Müslim Kaya'nın devrim kaçkını, arşiv hırsızı akıl hocası olan dönek-hainin Kurultay öncesinden başlayıp kurultay sonrasına dek süregelen kurultay karşıtı paylaşımlarının final vuruşu AABF İnanç Kurulu Başkanı sıfatıyla Müslim Kaya'ya yaptırıldı.

Ve Müslim Kaya ve Müslim Kaya gibilerini AABK çatısı altında barındıran güç ilkesel bir duruşun ürünümüdür yoksa feodal bağların AABK içerisinde varlığınının kanıtımıdır diye sormadan geçemiyoruz!?

Alevi Haber

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler