Müziğin ustaları Berlin'e geliyor

Müziğin ustaları Berlin'e geliyor

Müziğin ustaları Berlin'e geliyor Berlin'de 'Anadolu Müziğinin Ustaları' adı altında dev konser düzenleniliyor. Berlin'de...

A+A-

Müziğin ustaları Berlin'e geliyor Müziğin ustaları Berlin'e geliyor

Berlin'de 'Anadolu Müziğinin Ustaları' adı altında dev konser düzenleniliyor.

Berlin'de 'Anadolu Müziğinin Ustaları' adı altında dev konser düzenleniliyor. 7 Aralık Cuma akşamı Kreuzberg'deki Tempodrom'da düzenlenecek türkü şöleninde ünlü sanatçılar Arif Sağ, Selda Bağcan, Timur Selçuk, Erol Parlak, Erkan Oğur, Sebahat Akkiraz, Leman Sam, İsmail Hakkı Demircioğlu ve Aynur Doğan'nın yanı sıra besteci ve piyanist Bardo Hennig de sahne alacak. Konserin sunuculuğu Taies Farzan ve Osman Okkan yapacak.

KÜLTÜRÜMÜZ: Konserin Sanat yönetmenliğini yapan Türk Alman Müzik Akademisi kurucularından Adil Arslan şu bilgileri verdi:

"Bu sadece bir türkü şöleni olmayacak. Ayrıca kültürümüzün de tanıtımı olacak. Almanya'da Türkiye'nin dört bir yanından gelen 2.5 milyon insan yaşıyor. Aradan geçen yarım asra rağmen hala Alman toplumu bu insanların kültürünü tanımıyor. Konser bu amaca da hizmet edecek."

BİLETLER: Konser ile ilgili ayrıntılı bilgi www.meister-der-anatolischen-musik.de adresinden alınabilinir. 10 Euro'dan başlayan biletler, 030-61 10 13 13 ve 030- 69 53 38 85 numaralı telefonlardan ayrıltılabileceği gibi tiyatro, konser ve sinema biletlerinin satıldığı Almanya'nın tüm bölgelerindeki bilet satış noktalarından temin edilebilir.

Ali VARLI / BERLIN
HÜRRİYET ALMANYA

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.