Nasıl oruç tutmazsın kafir!

Nasıl oruç tutmazsın kafir!

Nasıl oruç tutmazsın kafir!   Ramazan ayında sigara içtiği için bir dolmuş şoförü tarafından darp edildiğini ileri...

A+A-

Nasıl oruç tutmazsın kafir!Nasıl oruç tutmazsın kafir! 
 
Ramazan ayında sigara içtiği için bir dolmuş şoförü tarafından darp edildiğini ileri süren Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Ramazan ayında sigara içtiği için bir dolmuş şoförü tarafından darp edildiğini ileri süren Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel'in şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Ramazan ayında yaşanan "oruç olaylarının" sonuncusu Başkent'te yaşandı. Ankara Adliyesi yakınındaki Strazburg Caddesi'nde saat 10.00 sıralarında, özel otomobiliyle bürosuna giden avukat Erdal Güzel, henüz kimliği belirlenemeyen bir dolmuş şoförünün hatalı şerit değiştirmesi üzerine korna çalarak ikaz etti. Bir süre sonra kırmızı ışıkta araçtan inen dolmuş şoförü araçtan inerek, Güzel'in otomobilinin kapısını açtı. Güzel'i küfürler eden şoför, "A... s... kafiri. Nasıl sigara içersin? Burası Ermenistan mı?" diyerek, elindeki sert bir cisimle Güzel'in başına vurdu. Dolmuş şoförü yeniden aracına binerek olay yerinden uzaklaşırken, Güzel'in darbe sonucu sol kaşı açıldı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Olayın ardından kanlar içinde kalan Güzel, polise giderek plakasını tespit ettiği dolmuş şoföründen şikayetçi oldu. Ankara Adliyesi'ndeki Adli Tıp Kurumu'ndan "basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde" yaralandığına ilişkin rapor verilen Güzel, ardından da Ankara Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

SALDIRGAN ARANIYOR

Ankara Barosu yöneticileri de, üyelerinden birinin başına gelen olay nedeniyle bilgi alarak, soruşturmayı takip etmeye başladı. Savcılık tarafından ifadesi alınan Güzel, dolmuş şoförünün yakalanmasını istedi. Kendisini darp eden kişiden şikayetçi olduğunu belirten Güzel'i darp eden dolmuş şoförünün yakalanması için polisin harekete geçtiği öğrenildi.

SİGARAYI GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Güzel, trafikteki bir tartışma gibi başlayan olayın sigara içtiğinin anlaşılmasıyla başka bir boyuta geldiğini söyledi. Dolmuş şoförünün sigara içtiğini görmesi üzerine çılgına dönüp ağır hakaretler ettiğini kaydeden Güzel, bu tür olayların daha fazla yaşanmaması için bu kişilerin cezalandırılması gerektiğini belirtti.
 
Ömür ÜNVER /ANKARA
VATAN - 5 Eylül 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.