Necati DOĞRU : Olacaksan belediye müdürüne şoför ol!

Necati DOĞRU : Olacaksan belediye müdürüne şoför ol!

Necati DOĞRU : Olacaksan belediye müdürüne şoför ol!  Melih Gökçek’in müdüründe eşsiz, benzersiz, şahane...

A+A-

Necati DOĞRU : Olacaksan belediye müdürüne şoför ol!Necati DOĞRU : Olacaksan belediye müdürüne şoför ol! 

Melih Gökçek’in müdüründe eşsiz, benzersiz, şahane başarı örneklerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ankara’nın temiz süt emmiş gazetecilerinden Nurettin Kurt, yeni belgeler buldu, aydınlanmak isteyeni uyandırdı.

Uyanın!

Makam şoförü olun.

İmam nikâhlı olun.

Ancak “şoför de olacaksanız, imam nikâhlı sevgili de olacaksanız” mutlaka Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in genel müdür yaptığı Yalçın Beyaz’ın şoförü veya imam nikâhlı sevgilisi (metresi) olun.

***

Olan kazanıyor!

Metreslere kat.

Bendigâr’a 2 daire.

Füsun’a iki katlı villa.

Makam şoförü Faruk Özalkan’a da Ankara metrosu güzergâhında bulunan “İstanbul Yolu Susuz Mevkii’nde” 12 bin metrekare arsa. Ankara Belediyesi BİT’lerinden (Belediye İktisadi Teşekkülü) BEL-PA’nın 1999 yılından beri genel müdürlüğünü yapmakta olan Yalçın Beyaz’ın (hapis cezası yemiş, sabıkalı ve Melih Gökçek’in iki oğlu Osman Gökçek ve Ahmet Gökçek ile ortak şirket kurmuş) makam şoförü Faruk Özalkan’ın, bugünkü değeri 1.5 milyon YTL (1.5 trilyon lira) olan 12 bin metrekare arsası olduğu ortaya çıktı.

Melih Gökçek’in Genel Müdürü Yalçın Beyaz’ın evde 4 çocuklu karısı dururken, imam nikâhı ile sevgili yaptığı ve 9 yıl beraber yaşadığı Bendigâr Hanım, ihanete uğradığını düşündü. Çünkü Sayın Melih Gökçek’in Genel Müdürü Sayın Yalçın Beyaz, Bendigâr Cengiz’i 9 yıldan sonra terk etmiş, eski sekreteri Füsun Çağlayan Hanım’a imam nikâhı attırarak onu sevgili tutmuş, Ankara Eryaman Doğukent Çamlık Sitesi’nde iki katlı bitişik nizam villa alarak yeni imam nikâhlı aşkı taçlandırmıştı.

Kadınlar!

Ağlarlar.

Gözyaşları yılan olur.

Ağlarken de gerçeği haykırabilirler. İhanetin acısıyla ağlayan eski imam nikâhlı sevgili Bendigâr da; tıpkı İstanbul Belediyesi sosyal demokratların elindeyken yaşanan İSKİ skandalı benzeri gerçeği haykırdı ve “Yalçın Beyaz, bu kadar paraya ucuz arsa kapatıp, sonra buradan belediye imarı geçirerek 3 yılda sahip olmuştur. Kendisi varoşlarda su-simit satarak büyümüş çulsuzun biridir” demişti.

***

Çulsuz müdür!

Çulsuz şoför!

Servetleri gani!

Makam şoförü; ayda 760 YTL maaşı var. Ancak Ankara Metrosu’nun geçeceği güzergâhta bugünkü değeri 1.5 milyon YTL olan 12 bin metrekare araziyi kapatmış. Şehir rantı uzmanları; belediye imarı geçince (imar projesi de hazır) bu arazinin değerinin dört katına çıkarak 6 trilyon liraya ulaşacağını tahmin ediyor. Makam şoförü sayın Faruk Özalkan’ın Ankara Etimesgut’da da 3 dairesi varmış.

Olacaksan!

Makam şoförü ol!

Sana da damlar!

Bu 12 bin metrekare arsa makam şoförünün üzerinde görünüyor ancak gerçekte şoförün müdür? Yoksa büyük makam sahiplerinin mi? Bendigâr’a kulak verelim; “zenginliğin arkasında büyükler var” diyor.

Uyanın!

Necati Doğru

<!--

var prefix = 'ma' + 'il' + 'to';

var path = 'hr' + 'ef' + '=';

var addy98954 = 'ndogru' + '@';

addy98954 = addy98954 + 'gazetevatan' + '.' + 'com';

var addy_text98954 = 'ndogru' + '@' + 'gazetevatan' + '.' + 'com';

( '' );

98954 );

( '' );

//-->n

<!--

( '' );

//-->

<!--

( '' );

//-->


VATAN - 1 Mart 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.