Necdet Saraç YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldı

Necdet Saraç YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldı

Necdet Saraç YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldıAlevi hareketinin ve Alevi Medyasının önemli isimlerinden Necdet Saraç yayınladığı...

A+A-

Necdet Saraç YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldıNecdet Saraç YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldı

Alevi hareketinin ve Alevi Medyasının önemli isimlerinden Necdet Saraç yayınladığı mesaj ile YOL TV Yayın Kurulu Başkanlığından ayrıldığını bildirdi. Necdet SARAÇ'ın Alevi kamuoyuna ve medya kuruluşlarına gönderdiği açıklamayı aktarıyoruz:

YOL tv Yayın Kurulu Başkanlığı'ndan ayrıldım!

Televizyonumuz YOL tv'nin Yayın Kurulu Başkanlığı'ndan, hem yönetim organlarında ortaya çıkan anlayış farklarından, hem de yayın merkezini İstanbul'a taşıyamamış olmamızdan dolayı ayrılıyorum.

Yaklaşık 20 yıldır Alevi hareketi içinde çeşitli düzeylerde görev yapmış biri olarak, 'kenara çekilmeyeceğim' gibi Alevi hareketine, yazılarımla, televizyon programlarımla ve çeşitli düzeydeki örgütsel görevlerle katkı sunmayı sürdüreceğim.

Türkiye ve Avrupa Alevi hareketinin Türkiye merkezli olarak yeniden yapılanması ve bu yapılanmanın ciddi bir siyasi projesi olan YOL televizyonun da Alevi hareketinin ortak kullanımına açılması için elimden gelen bütün çabayı, 9 Kasım 2008 'Büyük Alevi Yürüyüşü' öncesi ve sonrasında olduğu gibi göstermeyi sürdüreceğim.

Yükselen Alevi hareketinin bireysel kıskançlıkları ve kaprisleri rahatça yeneceği, 'Bilek Güreşi’ni içimize değil, dışımıza taşıyacağı ve her düzeyde o özlenen büyük birlikteliği yakalayacağı inancıyla, görevim süresi içinde bana destek olan, sürece katkı sunan bütün yol arkadaşlarıma gönül borcum var ve teşekkür ediyorum.

Yol cümleden uludur!

Ankara, 12 Haziran 2009
Necdet Saraç -

<!--

var prefix = 'ma' + 'il' + 'to';

var path = 'hr' + 'ef' + '=';

var addy97566 = 'n.sarac' + '@';

addy97566 = addy97566 + 'web' + '.' + 'de';

var addy_text97566 = 'n.sarac' + '@' + 'web' + '.' + 'de';

( '' );

97566 );

( '' );

//-->n

<!--

( '' );

//-->

<!--

( '' );

//-->

KAYNAK : Alevihaber.com - 15 Haziran 2009

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.