Oğul Gökçek Cem Vakfı'nı ziyaret etti

Oğul Gökçek Cem Vakfı'nı ziyaret etti

Oğul Gökçek Cem Vakfı'nı ziyaret etti  ANKARA (İHA) - Çankaya Belediye Başkanlığı aday adayı olan Ankara Büyükşehir...

A+A-

Oğul Gökçek Cem Vakfı'nı ziyaret ettiOğul Gökçek Cem Vakfı'nı ziyaret etti 

ANKARA (İHA) - Çankaya Belediye Başkanlığı aday adayı olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Çankaya Gönüllüleri Derneği üyeleri ile birlikte Cem Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyareti değerlendiren Cem Vakfı Ankara Ankara Şube Başkanı İlhami Binici, Gökçek'in kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine adaylığı konusunda hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Akay Caddesi'nde bulunan Cem Vakfı'nı ziyaret eden Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı Osman Gökçek, konuşmada Çankaya Belediyesi'nin çalışmalarını eleştirdi. Gökçek, Çankaya'da becerikli sosyal demokratların önünün kesildiğini savunarak, Atatürk gençleri olarak Çankaya ilçesini hak ettiği konuma getireceklerini dile getirdi. 20 yıldır Çankaya Belediyesi için hizmet binası yapılmadığı söyleyen Gökçek, belediyenin milyonlarca YTL kira ücreti ödemesinin son derece yanlış olduğunu savundu. Çankaya'ya mutlaka bir hizmet binası kazandırılması gerektiğini de belirten Gökçek, sözlerine şöyle devam etti:

"Böylece para belediye kasasında kalacak ve vatandaşımıza kaldırım, yol, spor alanı ya da park olarak geri dönecek. Yıllardır Alevi vatandaşlarımızın yoğunlukla yaşadığı bölgelerde Çankaya Belediyesi hiç bir gecekonduyu yıkmadı ve oradaki vatandaşlarımız bu konudan inanılmaz şekilde rahatsızlar. Her seçimde Alevi vatandaşlarımızın oylarını almak için onlarca söz verildi ancak yazık ki hiçbiri yerine getirilmedi."

"Hepimiz laik Türkiye Cumhuriyeti'nin birer parçasıyız" diye devam eden Gökçek, Atatürk gençleri olarak Çankaya'yı hak ettiği konuma taşıyacaklarını ifade etti. Semt pazarlarının içler acısı durumda olduğunu kaydeden Gökçek, Çankaya Belediye Başkanı olması halinde pazar yerlerini yeniden düzenleyeceklerini belirtti. Cem Vakfı üyelerinin sorunlarını dinleyen Gökçek, "Hiç kimse Alevi vatandaşlarımız üzerinden siyaset yapmasın" dedi.

"BECERİKLİ SOSYAL DEMOKRATLARIN ÖNÜ KAPANIYOR"

Gökçek, Çankaya'da Belediye Başkanlığını mükemmel şekilde icra edebilecek sosyal demokratlar olduğunu belirterek, CHP lideri Deniz Baykal'ın bu kişilerin başkan olmasının önünü kapattığını iddia etti. Çankaya'da TSK, TBMM ve elçilikler gibi önemli kurumların olduğunu vurgulayan Gökçek, ilçede başarılı olacak sosyal demokratların Baykal'a rakip olacağı için önlerinin kesildiğini öne sürdü. Gökçek'in genç olmasının önemli bir avantaj olduğunu söyleyen eski SHP Tunceli Milletvekili ve Cem Vakfı Ankara Şubesi Başkanı İlhami Binici ise, "Kimse Alevilerin oyunu çantada keklik görmesin. Bizler hizmet edecek olan kim ise onun arkasındayız. Kendisini destekleyeceğiz. Vakfımızı ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Genç dinamik bir arkadaşımız, hayırlı olsun diliyoruz, başarılı olacağını inanıyorum" diye konuştu. Atatürk gençlerinin bu şekilde çalışmasının kendilerini sevindirdiğini olduğunu söyleyen Dedeler Kurulu Başkanı Rıza Akbaş da, "Osman Gökçek beyi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Başkan Yardımcısı Faruk Ali Yıldırım ise, cemevlerine bakış açısından dolayı Osman Gökçek'i tebrik ettiklerini ifade etti.

MYNET HABER - 7 AĞUSTOS 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.