"Olağan şüpheli" Özel Kurs için Ankara'daymış

"Olağan şüpheli" Özel Kurs için Ankara'daymış

"Olağan şüpheli" Özel Kurs için Ankara'daymış Taraf Gazetesinin "Alevi gösterisinde olağan şüpheliler"...

A+A-

klkljkl"Olağan şüpheli" Özel Kurs için Ankara'daymış

Taraf Gazetesinin "Alevi gösterisinde olağan şüpheliler" başlığıyla verdiği haberde "Olağan şüpheli" olarak nitelendirilen, Ankara’daki zorunlu din dersine karşı oturma eyleminde gözaltına alınan uzman çavuş K.D'nin özel bir kurs için Ankara'da görevli olduğu ortaya çıktı. 
 
Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda Görevli K.D. Özel Kurs için Ankara'daymış

Güvenlik Güçleri Tarafından Üzerinde Silah ile Yakalanan Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda Görevli K.D.'nin, 4 Aylık Kursa Katılmak İçin Ankara'da Olduğu Öğrenildi. 
 
Pir Sultan Abdal Derneği öncülüğünde bir araya gelen Alevi derneklerinin gerçekleştirdiği miting öncesinde, güvenlik güçleri tarafından üzerinde silah ile yakalanan Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli K.D.'nin, 4 aylık kursa katılmak için Ankara'da olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli K.D., özel bir kursa katılmak üzere Ankara'ya gönderildi.

K.D., Pir Sultan Abdal Derneği organizesinde okullardaki zorunlu din dersinin kaldırılması için Ankara Kızılay Meydanı'nda düzenlenen 24 saat kesintisiz oturma eyleminin gerçekleştiği gece, durumundan şüphelenilmesi üzerine güvenlik güçleri tarafından durduruldu.

Alınan bilgiye göre, kimlik sorgusunun ardından üzerinden silah çıkan Uzman Çavuş K.D.'nin, olay gecesi alkollü olduğu ve güvenlik güçlerine alkolün etkisiyle ifade vermekte zorlandığı belirtildi.

K.D.'nin, 3 ay süresince, Ankara'da özel olarak devletin izni ile katıldığı kursa devam edeceği edinilen bilgiler arasında.

Sondakika.com - Alevihaber - CHA - 13.10.2010

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.