ONURSAL BAŞKANIMIZI BİR FOTOĞRAF KARESİYLE VURAMAZSINIZ!

ONURSAL BAŞKANIMIZI BİR FOTOĞRAF KARESİYLE VURAMAZSINIZ!

Alevilerin örgütlü birliğine ve zalimlerin karşısında dik duran yöneticilerine saldırmayı kendilerine iş edinen çıkını kirliler, akıllarınca bir fotoğraf karesi ile AABK Onursal Başkanı Turgut Öker’i Alevi toplumunun içerisinde yıpratabileceklerini düşünü

A+A-

ONURSAL BAŞKANIMIZI BİR FOTOĞRAF KARESİYLE VURAMAZSINIZ!

- Hasan Subaşı -

AABK Onursal Başkanı Turgut Öker ile Tayyip Erdoğan‘ın aynı kare içinde görüntülendiği bir fotoğraf, dünden beri sosyal medya üzerinden çok yaygın bir şekilde servis ediliyor.

O fotoğrafın servis edilmesi, son birkaç aydır hem örgütsel yapılarımıza hem de kurumlarımızın yöneticilerine karşı yoğunlaşmış olan saldırılardan bağımsız değildir!

Belli ki, bu saldırıların arkasında olan odaklar şimdi de bir fotoğraf üzerinden AABK Onursal Başkanı Turgut Öker‘e karşı yeni bir ‘‘karalama kampanyası‘‘ başlatmak istiyorlar. Fotoğrafa yönelik bir sürü demogoji yapmalarının ana nedeni bundan ibarettir!

Kınalı kekliklerin etrafında ötüp durdukları o fotoğraf Fransa’nın Strasburg kentinde çekilmiştir. Tayyip Erdoğan başbakan olduğu yıl birçok ülkeyi ziyaret etmiş ve gittiği yerlerdeki Türkiyeli sivil toplum kurumlarıyla toplantılar yapmıştır. Bu toplantılardan birisi de Fransa’nın Strasburg kentinde yapılmış... Toplantıya Türkiye'li diğer sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra FUAF’da davet edilmiştir. Alınan örgütsel karar doğrultusunda toplantıya Kasım Yeşilgül ile birlikte o dönem AABK Genel Başkanı olan Turgut Öker‘de katılmıştır.

Tayyip Erdoğan o görüşmenin yapıldığı dönemde, bugün olduğu gibi faşist bir diktatör değildi! O dönemki AABK Yönetim Kurulu bundan dolayı belirlediği temsilcilerin toplantıya katılarak Alevilerin taleplerini Erdoğan’a iletmelerine karar vermiştir. AABK Genel Başkanı Turgut Öker, bu örgütsel karar üzerine o toplantıya katılmıştır.

Eğer, Tayyip Erdoğan bugünkü gibi o dönemde faşist bir diktatör olsaydı AABK o toplantıya katılma kararı almazdı!
Bunun yalın bir gerçek olduğunun en somut kanıtı, 2012 yılında Tayyip Erdoğan’la ilgili alınan ve halen geçerli olan örgütsel karardır.

AABK başkanı o toplantı da, Alevi toplumunun devletten beklentilerini kapsayan bir istemler dosyasını Tayyip Erdoğan’a teslim etmiştir. Öker, dosyayı teslim ederken gazeteciler tarafından Erdoğan'ın ve Öker'in birlikte görüntülendiği ve dünden beri kınalı keklikler tarafından mal bulmuş mağrip gibi sosyal medya üzerinden servis edilen o fotoğraf çekilmiştir.

Alevilerin örgütlü birliğine ve zalimlerin karşısında dik duran yöneticilerine saldırmayı kendilerine iş edinen çıkını kirliler, akıllarınca bir fotoğraf karesi ile AABK Onursal Başkanı Turgut Öker’i Alevi toplumunun içerisinde yıpratabileceklerini düşünüyorlar.

Aleviler: Turgut Öker’i iyi tanıyorlar!
Aleviler: Turgut Öker'in ismi verilerek bizzat Tayyip Erdoğan tarafından nasıl hedef gösterildiğinide çok iyi biliyorlar.
Aleviler: Turgut Öker'in, Tayyip Erdoğan'a Yezit dediğinden dolayı yargıç önüne çıkarılmasını ve mahkeme kürsüsünden
"Bizde zalim olana Yezid derler‘‘ diyerek sözlerinin arkasında nasıl mertçe durduğunuda çok iyi biliyorlar.
Aleviler: En son yapılan genel seçimlerde Turgut Öker'in Milletvekili adayı olmasını engelleyen kişinin bizzat Tayyip Erdoğan'ın kendisinin olduğunun da bilincindeler.

Aleviler: Her zaman Alevilerin birliği, dirliği ve özgürlüğü için mücadele eden onursal başkanımızın ve AABK'nın yanında yerlerini aldılar, bundan sonra da almaya devam edeceklerdir!

Bundan dolayı, o kirli nefesinizi hiç boşuna tüketmeyin!

AABK‘nın ve Onursal Başkanımız Turgut Öker’in zalimlerin karşısındaki duruşu bellidir!

Siz kendinize bakın!

Sözün Özü: Toplumsal, örgütsel değerlerimize, yöneticilerimize ve başkanlarımıza saldıranlara örgütsel birliğimizi daha da güçlendirerek cevap vermek bizim için en doğru seçenektir!

- Hasan Subaşı -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum