Örtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralık

Örtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralık

Örtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralıkAK Parti Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, başı açık kadınları...

A+A-

Örtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralıkÖrtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralık

AK Parti Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, başı açık kadınları 'kiralık ve satılık' olarak tanımladı.
 
AKP Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Facebook'ta "Örtüsüz kadın ya satılıktır ya da kiralıktır" notunu yazdı. Bu skandal sözler üzerine büyük tepki toplayan AK Partili yönetici, kadınlardan özür dileyerek partisiden istifa etmek zorunda kaldı. Yönetici için bir de inceleme başlatıldı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde, AKP Ünye İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, başı açık kadınlar için "Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır." yazdı. İlçede yayımlanan "Ünye Güncel" gazetesinde de yer alan habere yurttaşlar büyük tepki gösterdi.

VATANDAŞLARDAN AKP'Lİ VEKİLE TEPKİ

AKP Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın da bulunduğu bir toplantıya katılan yurttaşlar toplantı sırasında tepkilerini dile getirdi. Yurttaşlar, Demirci'nin yazdıklarını "ahlaksızlık" olarak niteledi. Hamarat'ın yaşananlar karşısında sessiz kalması karşısında ise yurttaşlar, Hamarat'a "Gerekeni yapmalısınız, aksi takdirde sizin de bu düşünceye sahip çıktığınızı düşüneceğiz." dedi.

CEZA ALMADI

Ayrıca AKP Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve Başkan Yardımcısı Adem Çalık'ın yaşanan olayla ilgili bilgisi olduğu fakat buna rağmen Demirci'yi sadece sözlü olarak uyarmakla yetindikleri öğrenildi.

Demirci'nin de yapılan uyarı üzerine Facebook'a yazdığı yazıyı sildiği fakat olayla ilgili hiçbir disiplin cezası almadığı belirtildi.

TEPKİLER ARTINCA İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI

AK Partili başkanın skandal sözleri ulusal basında yer alınca AK Parti Genel Merkezi olaya müdahale etti. Demirci hem partisinden istifa etti hem de hakkında inceleme başlatıldı.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Bugün bazı internet sitelerinde, 'Örtüsüz Kadın Satılıktır' başlığı ile yer alan haberde adı geçen AK Parti Ünye Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Demirci, partimizden ve kadınlarımızdan özür dileyerek, görevinden ve AK Parti'den istifa etmiştir. Ayrıca hakkında inceleme başlatılmıştır."

internethaber.com - 10 Mart 2011

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.