Konuk Yazar

Konuk Yazar

Ozan Abbas Söylemez kimdir?

A+A-

Almanyada ikamet eden ve aldığı devlet yardımıyla geçinip, sabahtan akşama kadar sosyal medyada yılışık tavırlarla birçok farklı platformda kaleme aldığı yağlamacı yazılarla boy gösteren 'Ozan' Abbas Söylemez isimli kişinin hem Stalin hemde Hz. Ali hayranı olduğu, birçok Alevi Forumunda moderatörlük yaptığı, o süreçte Alevi Forum sitelerinde yaşanılan birçok haksızlık ve skandallardan hem haberdar hemde sorumlu olduğu biliniyor.

Alevi Haber ile Rabia Mine arasında yaşanılan süreçte ''sevgili'' yılışık Abbas adeta  'Abbassız düğünde olmaz, kavgada olmaz'' diyerek oyun kuruculuk görevini üstlenmiştir.
Bahis konusu süreçte 'ozan' ön adını kullanan Abbas Söylemez hem 'kavga etmeyin' hem 'kavga etmeyen korkaktır' hem de 'geri adım atan haindir' diyerek borazanlık yapmıştır.

Kendisini çok akıllı sanan bu sosyal medya maymunu kimdir, kısaca derlemek şart oldu.

Bu kişinin daha düne kadar Rabia Mine için şarkılar bestelediği biliniyor.
Rabia Mine'nin Alevileri hedef alan yazısı sonrası Rabia Mine'ye yönelttiği eleştiri sonrası Rabia Mine'nin kendisini un ufak eder yazılar yazması sonrası dahi ona ''can'', ''sevgili'' gibi hitaplardan vazgeçmeyen Abbas Söylemez adeta yılışıklığın ete kemiğe bürünmüş adı ve cismidir.

ozan-abbas-soylemez-kimdir.jpg

Alevi Haber'in 2 Mart günü bir teklif sonrası iyi niyet göstergesi olarak Rabia Mine ile ilgili haberleri yayından 24 saatliğine kadırması sonrası Abbas'ın ateşi yükselmiş ve bu hamleye anlam veremediğini ve istemediğini açıkça söyleyememiş olsa da duyduğu rahatsızlığı 10'a yakın kısa yazıyla sosyal medya hesabından duyurmuştur.
Bunu yaparkende teknik çakallık yaparak tüm bu yazılarında Alevi Haber sitesine link çıkışı yaptırmamak için site adını özellikle ayrı yazmıştır.

Bu ne idiğü belirsiz dünün Stalinisti bugünün Hz. Ali yardakçısı yanar döner yılışık karakter Alevi Haber ile Rabia Mine sürecini adeta 'horoz kavgası'' misyonu yüklemiş ve bu çerçevede izlemiştir. Aklınca bir o tarafı bir bu tarafı alkışlamıştır.

Onurlu ve düzgün bir insan birşeye ya karşıdır ya değildir.
Kendisini çok akıllı sanan Abbas Söylemez adeta bir fırıldak gibi 'kavgada' güçsüz düşene 'güç vermiş', kavgadan vazgeçmek isteyene 'asla bırakamazsın' diyerek çakallığı elden bırakmamış ve ''hem nal'a hem mıh'a'' vurmuştur.

'Olgun abilik' pozları vermeyide ihmal etmemiş, arada bu rolünü unutup 'az vurana lanet olsun' demiştir.
Çakallığın nasıl kibarca yapılabileceğini Abbas Söylemez satır satır yazmıştır.

Abbas Söylemez hakkında Alevi Haber edötörü bir arkadaşın şu değerlendirmesiyle yazımı sonlandırıyorum:


''Biz RM'ye bindirdikçe keyiften 39 köşe olan bazıları 24 saat ses etmedik diye nerdeyse bize hırlarken birde olgun ayağına yatmazlar mı!?
Daha düne kadar RM'ye şarkılar besteleyen BU borazan bozması şarlatan Abbas Söylemez ve yandaşları sizin için değil RM'ye; sivrisineğe bile kış demeyiz, bilesiniz.
Bizi kavga horozu sanacak kadar ahmak ve akıl fukarasısınız.
''


Abbas Söylemez kafası karışık, yalaka, yılışık bir sosyal medya asalağıdır, uzak durunuz.


Aşık Murtaza Sevgili
8.3.2021

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.