''Ozan Arif... Musa Eroğlu, Derli Divani ve Ozan Emekçi'den 1000 kat iyidir''

''Ozan Arif... Musa Eroğlu, Derli Divani ve Ozan Emekçi'den 1000 kat iyidir''

''Alevi Dedesiyim'' diye Kartvizit Dedecilik yapan Model-Dede Tahir Aslandaş geçtiğimiz günlerde ölen Faşistlerin Çalgıcısı Ozan Arifi, Alevi Ozanları Musa Eroğlu, Dertli Divani ve Ozan Emekçi'den 1000 kat değerli ilan etti.

A+A-

Alevi Dedesiyim diye boy gösteren Tahir Aslandaş geçtiğimiz günlerde Kanser hastalığı sonucu bedenende ölen Faşistlerin Çalgıcısı Ozan Arif'i öve öve bitiremeyen ve Başsağlığı dileyerek Alevi Toplumunun gündemine oturmuş ve geniş çevrelerden Tepkileri üzerine toplamıştı.

Çıkan tartışmalar sürecinde kendisini destekleyen çoğu MHP'li ve İran Şii misyoneri olan yandaşları harici herkesin tepkisiyle karşılaşan Ali Baba Sultan Cemevi Başkanı ve sözde Alevi Dedesi Tahir Aslandaş çitayı dahada yükseklere çıkartarak bu kez de Alevi Halk Kültürüne büyük emekleri olmuş olan Dertli Divani, Musa Eroğlu ve Ozan Emekçi'yi hedef alıp değersizleştirme yoluna gitti.

Tahir Aslandaş, kendisine katil sevicilere rahmet dilemenin bir Alevi Dedesinin yapmayacağı bir düşkünlük olduğunu anlatmaya çalışan tüm çevrelere sırt çevirerip Facebook Profilinden ''Maraş, Çorum ve Sivas'ta oynan kirli oyunlar Ozan Arif gibi ülkücü olanlar tarafından yapılamaz ben inanmıyorum...'' diyerek Faşistlerin bu illerdeki Alevi Katliamlardaki rollerinide Ozan Arif üzerinden reddedip Faşizmi ve Faşistleri aklama çabasına girdiği gözlemlendi.

Tüm bu saldırıları yaparken kurnazlığınıda konuşturan Tahir Aslandaş, kendisine kalkan olarak konuyu Alili ve Alisiz Alevilik söylemleriyle işleyerek kimlere hizmet ettiğini bir kez daha ortalara sermiş oldu.

tahir-aslandas-dede-kimdir.jpg
Bu süreçte en çok dikkat çeken nokta ise: Faşistleri korumaya alıp, güzellemeler dizen Tahir Aslandaş; Alevi toplumuna ve Anadolu Halk Kültürüne olağanüstü katkıları ve emekleri olmuş olan  Musa Eroğlu, Dertli Divani ve Ozan Emekçi'ye karşı geliştirdiği Kin ve Nefret dolu yaklaşımı dikkatlerden kaçmadı.

Alevilerin Ozanlarını Faşist Çalgıcılarla aynı seviyeyi bırakalım, 1000 kat daha değersiz gösterme hadsizliğine düşen bu kişinin Alevi Dedeliğini bir kenera bırakıp, Alevi olup olmadığı sorgulanır oldu.

Faşizme ve Ozan Arif'e olan Aşkını ilan ettikten sonra tepkileri üzerine çeken Tahir Aslandaş, kendisini farklı konumda gören ve değerlendiren birçok kişinin sırt çevirmesi sonucu etrafında sicili belli kemikleşmiş Faşist bir Güruh ve İran Şii Misyoneri şakşakçısıyla başbaşa kalıp hem teşhir oldu hemde geniş bir Alevi Toplumu kitlesi önünde tutumu ve yaklaşımı ayıplanıp, düşkün ilan edilen konuma düştü.


Tahir Aslandaş ve benzeri Alevi Toplumu içine nifak tohumları ekmeye çabalayan, ''Alevi Dedesi'' ayağına yatıp kişisel çıkar, konum ve duruşlarını kollamaya çalışan, bunu yaparkende düşmanca tavırlar sergileyerek kendileri gibi olmayan herkesi Hain, Alevilik Düşmanı gibi sunma gayretine girenleri Haberleştirerek sunmaya devam edeceğiz. İnsanların sorgulama, duygu ve düşüncelerini kontrol edebileceklerini sanan bu Alevilikten nasiplenmemiş Şia Misyonerleri ve Faşist-Sevicilerin Alevi Sanatçılar ve Alevi Ozanlar noktasında edebilecekleri tek kelime yoktur.

Tahir Aslandaş ve benzerlerini onlarca gönüllü Editör ve destekleyen Dostlarımız vasıtasıyla izlemeye devam edip, Haber değeri gördüğümüz tüm yaklaşımlarını ve çıkışlarını, tüm ötekileştirir ve hedef gösterir yazılarını Alevi Haber olarak değerlendirmeye tabi tutacağız.

Yol herkesten ULUDUR.



Haber-Yorum: Deniz Çamur

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler