Pir Mustafa Mısır: 'Birliğimizin bozulmasına müsade etmeyeceğiz'

Pir Mustafa Mısır: 'Birliğimizin bozulmasına müsade etmeyeceğiz'

Pir Mustafa Mısır Serçeşme'nin Postnişin'i, pirimiz Veliyettin Ulusoy'u ve Hacıbektaş Dergahı'nı hedef alan, kendilerini Seyyid-i saadet, Evlad-ı Resul ilan edenleri değerlendirdiği bir açıklama yayınladı.

A+A-

Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği zorlu bir süreç varken, bu kadar acı gerçeklerimiz ve Korona Salgını gibi ciddi bir gündemimiz varken, işsizlik ve sefaletin kol gezeceği bir döneme girerken, mevcut iktidar ve bazı odaklar, yapay gündemlerle günü kurtarmak adına son zamanlarda, Aleviler ve Alevi Örgütlenmesi üzerinde bazı oyunlar oynayarak Alevileri ayrıştırmaya, birliğimizi bozmaya ve kargaşa çıkarmaya yönelik girişimlerden geri durmuyorlar.

Serçeşme'nin Postnişin'i, pirimiz Veliyettin Ulusoy'u ve Hacıbektaş Dergahı'nı hedef alan, kendilerini Seyyid-i saadet, Evlad-ı Resul ilan eden bu zavallı insanlar, ellerinde Alevilerin kanları kurumayanlarla, Çorum'un, Maraş'ın, Sivas'ın ve bir çok faili meçhul cinayetlerin katilleri ile yan yana, kol kola gezen, aynı riya sofralarını paylaşan ve mevcut iktidarın direktifleri doğrultusunda inancımızı ve yolumuzu dönüştürmek, asimile etmek ve bize ait olmayan başka inançlara benzetmeye çalışan, iktidarın paralı borazanlığını yapan düşkünlerdir.

Yüzyıllardan beri çeşitli soykırım girişimleri, büyük kıyımlarla, katliamlarla, sürgünlerle ve sünnileştirmeye, şiileştirmeye yönelik asimilasyon girişimleri ile bitiremedikleri Aleviliği ve Alevileri, kendi Hızır Paşaları ve yol düşkünleri üzerinden ayrıştırmaya ve bölmeye çalışıyorlar. Örgütlü Aleviler ve Alevi kurumları, bu oyunu bir kez daha bozarak, Hacıbektaş Dergahı'nın, Serçeşme'nin ve Dergah'ın Postnişin'i, Pirimiz Veliyettin Ulusoy'un bilinçli olarak yıpratılmasına ve birliğimizin bozulmasına asla müsade etmeyecektir!

Yolu sürenler, gerçek talipler ve bütün inanç önderlerimiz ile, bu Osmanlı Oyunları ve yapay gündemlerele oyalanarak, Yol'dan ve hâlden geri kalmayacağız! Birliğimize, dirliğimize, hâlimize, gerçek yolumuza ve cümlenize aşk-ı niyazlarımla,

Mustafa MISIR

21 Mayıs 2020

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.