Pir Sultan Abdal GOP Şubesi kapılarını Şiacı misyonerlere açtı

Pir Sultan Abdal GOP Şubesi kapılarını Şiacı misyonerlere açtı

Pir Sultan Abdal GOP şubesi ''Ortadoğu’daki gelişmeler ve Alevilere yansımaları'' konulu bir panel düzenliyor. Panelist konukları ise özel Şiacı misyonerler!

A+A-

Ortadoğu’daki gelişmeler ve Alevilere yansımaları konulu bir panel  düzenleyen Pir SUltan Abdal Gaziosmanpaşa şubesinin panelistleri Şiacılığın ülkemizdeki başmisyonerlerinden Cevat Gök ve aynı yolda isim yapmış olan bir başka tanınmış sima Ferhat Aktaş. Ortadoğuyu PSA şubesine izah edecek başka kimse kalmayınca İran ayakçıları Pir SUltan Derneklerinde Panelist oluvermişler. 

Daha önce bir haberde işlediğimiz Ferhat Aktaş ile Cevat Gök isimli meşhur Şiacıların ülkemizde öne çıkan isimler olduğunu ve İran çıkarları eksenli misyonerlik çalışması yaptıklarını Gaziosmanpaşa Pir Sultan Abdal Dernek şubesinin ve başkanı Hıdır Çam'ın bilmediğine mi sayalım?

Alevilik bazında Pir Sultancı duruşun karşısına konumlanan her ne kadar gerici, yobaz, islami, şiacı argüman varsa bunun temel taşını oluşturan anlayışın başında Cevat Gök ve benzerlerinin geldiğini bilmeyecek kadar apolitikmidir Pir Sultan Abdal dernekleri genel merkezi  ve G.O.P. şubesi?

Yoksa yine feodal bağlarınız mı organize ettirdi bu panelide?

G.O.P. Şubesi ve Hıdır Çam: bakınız panelistinizin Alevilik anlayışı nasılmış:

cevat-gok.jpg

Alevi Haber

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.