Pir Sultan'dan Filistin'e yardım kampanyası

Pir Sultan'dan Filistin'e yardım kampanyası

Pir Sultan'dan Filistin'e yardım kampanyasıPir Sultan Abdal Kültür Derneği Manavgat Şubesi Filistin için 'Bir Yara da Sen Sar'...

A+A-

Pir Sultan'dan Filistin'e yardım kampanyasıPir Sultan'dan Filistin'e yardım kampanyası

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Manavgat Şubesi Filistin için 'Bir Yara da Sen Sar' kampanyası başlattı.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Manavgat Şubesi, İsrail'in bombalı saldırılarında yaralanan Gazzeliler için başlattığı 'Bir Yara da Sen Sar' kampanyasıyla çok sayıda tıbbı ilaç toplamayı hedefliyor.

Dernek başkanı İmam Sezer, toplanan ilaçların İstanbul'da faaliyet gösteren Filistin Derneği aracılığıyla Gazze'ye gönderileceğini söyledi. İsrail'in Filistin halkına yaptığı insanlık dışı katliamları kınadığını belirten Sezer, atılan bombalarla ölen çocukların resimlerini görünce yüreğinin yandığını söyledi. Filistin'le dayanışmayı tıbbı ilaç yardımıyla pekiştirmek ve bir yaralının acısına merhem olmak için bu kampanyayı başlattıklarını belirten Sezer, vatandaşların evlerinin dolaplarında günü geçmemiş ilaçları yardım için derneklerine teslim etmelerinin yeterli olacağını söyledi.

Sezer, "Gazze'de yaralanan masum insanların çığlıkları yüreğimizi dağladı. Filistin'de bebekler değil, insanlığın vicdanı öldü. Topladığımız yardımlarla Filistinli kardeşimizin yarasını sarmak istedik. Her türlü tıbbı ilacı kabul ediyoruz. Bölgede en önemli acil ihtiyaç ilaç ve yiyecek. Umarım yardımlarımızla bir yaralının yarasını sararız." diye konuştu.

Haberaktuel.com - 31 Ocak 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.