PSAKD Bornova Şubesi Kültür Merkezi ve Cemevi Temeli Atıldı

PSAKD Bornova Şubesi Kültür Merkezi ve Cemevi Temeli Atıldı

PSAKD BORNOVA ŞUBESİ KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ TEMELİ ATILDI Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bornova Şubesinin Kültür Merkezi...

A+A-

PSAKD Bornova Şubesi Cem ve Kültür Evi Temeli AtıldıPSAKD BORNOVA ŞUBESİ KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ TEMELİ ATILDI

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bornova Şubesinin Kültür Merkezi ve Cemevi temel atma töreni bu gün saat 10.30 da gerçekleştirildi. Yağışlı havaya rağmen çok sayıda katılımcının geldiği temel atma töreninde büyük coşku yaşandı.

PSAKD Bornova Kültür Merkezi ve Cemevi temel atma töreninde Açılış konuşmasını İzmir Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Aziz KOCAOĞLU yaptı. Konuşmasında İzmir'e yaptığı kültürel yatırımlardan bahseden KOCAOĞLU Kültür Merkezi ve Cemevinin Alevi halkının kültürlerini yaşatacagı bir mekan olması dileğiyle butona bastı.

Temel atma törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz KOCAOĞLU'nun yanı sıra Bornova Belediye Başkanı Sırrı AYDOĞAN, ABF Genel Başkanı Selahattin ÖZEL, PSAKD GYK Üyesi Şehri Tuğcular, PSAKD Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Hasan Soysal, PSAKD İzmir Şubeleri Çeşme, Çiğli, Menemen, Buca, Karşıyaka, Gümüldür ve Aşağı Kızılca Şube yöneticileri, Hacı Bektaş Veli Kültür Tanıtma Derneği yönetim kurulu üyeleri ve Siyasi partililerin temsilcileri katıldı.

Törene yaklaşık 500 kişi katıldı.

24 EKİM 2007

ALEVİ HABER AJANSI ÖZEL HABER

https://www.alevihaber.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.