PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu Yapıldı

PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu Yapıldı

PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu YapıldıPir Sultan Abdal Kültür Derneği'nde Olağan Genel Kurul süreci devam ediyor. Genel Kurul...

A+A-

PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu YapıldıPSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu Yapıldı

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nde Olağan Genel Kurul süreci devam ediyor. Genel Kurul heyecanının yaşandığı bir şubede Gaziosmanpaşa şubesiydi. PSAKD Gaziosmanpaşa Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu 25 Ekim 2009 Pazar günü saat 13:00'te yapıldı.

Yaklaşık 200 üyenin hazır bulunduğu Genel Kurulda Divan Başkanlığını Av. Muhterem Aktaş yaptı. Muhterem Aktaş genel kurulun açılış konuşmasında tüm Alevileri, ilerici, demokrat insanları 8 Kasım'da Kadıköy'de düzenlenecek Büyük Alevi Mitinge katılmaya çağırdı. Şube Sekreteri Hıdır Çam son 2 yılda gerçekleştirilen etkinlikler hakkında genel kurulu bilgilendirdi. Denetim Kurulu, Faaliyet Raporu ve tahmini bütçe üzerine yapılan konuşmalarda derneğin eğitim ve kültür alanlarındaki çalışmalara ağırlık vermesi gerektiği görüşü dile getirildi. Genel Kurulda söz alan Dede'ler ise Alevi inanç ve öğretisinin yaşatılması için düzenlenen Cem törenlerine ailece katılınması isteğinde bulundular.

Genel kurulda söz alan üyeler derneğe sahip çıkma ve derneğin düzenlediği etkinliklere daha yoğun katılma çağrısında bulundular. 

PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu Yapıldı

PSAKD Gaziosmanpaşa Şube Genel Kurulu Yapıldı

Tek liste ile girilen seçim sonucunda yeni yönetim kurulu belirlendi. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Cemsi Onuk, Süleyman Hasbet, Hasan Karababa, Aslan Bağlar, Aziz Kalmış, Savaş Ünsal ve Hıdır Çam.

Denetleme Kurulu'na ise Mehmet Başgör, Zeki Özcan ve Halit Başgürboğa seçildiler. 

KAYNAK : Alevihaber.com - 27 Ekim 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.