PSAKD Genel Başkanı Kazım GENÇ'in 10.Olağan Genel Kurul'a İlişkin Açıklaması

PSAKD Genel Başkanı Kazım GENÇ'in 10.Olağan Genel Kurul'a İlişkin Açıklaması

PSAKD Genel Başkanı Kazım GENÇ'in 10.Olağan Genel Kurul'a İlişkin AçıklamasıPSAKD Genel Ba şkanı Av. Kazım GENÇ, Nisan...

A+A-

PSAKD Genel Başkanı Kazım GENÇ'in 10.Olağan Genel Kurul'a İlişkin AçıklamasıPSAKD Genel Başkanı Kazım GENÇ'in 10.Olağan Genel Kurul'a İlişkin Açıklaması

PSAKD Genel Ba şkanı Av. Kazım GENÇ, Nisan ayında yapılacak olan PSAKD 10.Olağan Genel Kurulu'nda aday olmayacağını bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Kazım GENÇ'in açıklaması şöyle;

ÖRGÜTÜMÜZÜN,
GENEL YÖNETİM, DENETİM, DİSİPLİN KURULLARINA
ŞUBE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE
Ve TÜM ÜYELERİMİZE!

      
09-10.02.2002 Tarihlerinde yapılmış olan 7. Olağan Genel Kurulda seçilmiş olan Genel Yönetim Kurulu tarafından, ilk GYK toplantısında Genel Başkan olarak seçildim ve o günden beri,  8. ve 9. Olağan Genel Kurul seçimleri sonrasında da Genel Kurulun takdiri ile görevime devam ettim.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Kurulları bana 3 dönem, örgütte Genel Başkan olarak görev yapma onuru verdi. Örgütümüze, bana bu onuru yaşattığı için teşekkür ederim.

Demokrasi anlayışım; DKÖ vb. yapılanmalarda yöneticilerin vakti geldiğinde yöneticilikten ayrılmasını bilip, örgütte bir üye olarak hizmet vermeyi de içselleştirmeleri gerektiği yönündedir.

Gerektiğinde yöneticilikten kendi istemi ile ayrılmak, ayrıca yöneticinin örgüte yönelik bir sorumluluğu olup, örgütte yeni kadro ve görüşlerin önünü açmak anlamında da, etik bir görev olduğunu da düşünmekteyim.

Demokratik Alevi Hareketinin en önemli örgütü olan Pir Sultan Abdal örgütlenmesinin, önümüzdeki zorlu sürece uygun olarak, yeni kadrolar ile daha da zenginleşmeye ve gelişmeye ihtiyacı vardır. Yeni dönemde GYK’da aday olmama yönündeki kararım, “örgüte hizmet vermeme” veya “kopup gitme” anlamına gelmemekte olup,  Öğretimizdeki “benliğe lanet” özdeyişinin de bir gereği olduğunu da ifade etmek isterim.

Nisan-2008 ayı içinde örgütümüzün 10. Olağan Genel Kurulu yapılacaktır.

Genel Kurulumuza üç aylık bir süre vardır.

Kararımı şimdiden örgütlüğümüz ile paylaşmaktaki amacım; örgütlülüğümüzün kendisini daha da geliştirecek ve geleceğe taşıyacak kadroları; tartışarak ve değerlendirerek bulmasına, ayrıca örgütlülüğümüzde hizmet vermek isteyen kadrolarına da, çalışmalarına olanak tanıyacak bir süreye sahip olmalarını sağlamak içindir.

Görev yaptığım sürede birlikte çalışma yürüttüğümüz GYK Üyelerine, Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve bizlere her koşulda desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Pir Sultan Abdal’ın bilinci, direnci ve inancıyla…
    
Tüm örgütlülüğümüze saygı ile duyurulur.  14.01.2008

Av. Kazım GENÇ                                                                                    
Genel Başkan
http://www.pirsultan.net/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.