PSAKD Genel Merkezi’ne kuralsız müdahalelerini durdurma çağrısı

PSAKD Genel Merkezi’ne kuralsız müdahalelerini durdurma çağrısı

PİRHA - PSAKD Kadıköy Şubesi'nde 13. Olağan Genel Kurul öncesi genel merkezin müdahale ettiğini iddia eden PSAKD önceki dönem genel sekreteri Atilla Özdemir, yazılı bir açıklama yaptı. Özdemir,

A+A-

Sol Haber’de yayınlanan haberde, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD ) Kadıköy Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu öncesi, genel merkezin kuralsız ve kişisel müdahalelerde bulunduğu iddialarını dile getiren Atilla Özdemir, bir açıklama yayımladı ve ‘yönetimi tasfiyecilikten vazgeçmeye, kuralsız hareket etmemeye’ çağırdı.

PSAKD’de önceki dönem genel sekreterlik görevini üstlenmiş olan Atilla Özdemir’in yayımladığı yazılı açıklamada, ”PSAKD Genel Merkezi, Alevilerin hak ve talepleri ile ilgili olarak vermesi gereken mücadeleyi bir kenara bırakıp kendi konumlarını sağlama almak için ve PSAKD Kadıköy Şubesi’nin Alevi hak mücadeleleri içindeki onurlu geçmişini tasfiye etmek için şubemizin 13. kongresine; dernekler kanununa ve dernek tüzüğümüze aykırı, haksız, adaletsiz, bir bütün yönetim kurulu çoğunluğu kararı olmadan kuralsız ve kişisel müdahalelerde bulunmaktadır” denilerek 9 maddelik bir metin aşağıdaki şekilde paylaşıldı.

Bunun için,

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.