PSAKD miting düzenliyor!

PSAKD miting düzenliyor!

PSAKD miting düzenliyor! (16.01.08) - Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri bugün yaptığı yazılı açıklama ile son dönemde Türkiye...

A+A-

PSAKD miting düzenliyor!PSAKD miting düzenliyor!

(16.01.08) - Pir Sultan Abdal Kültür Dernekleri bugün yaptığı yazılı açıklama ile son dönemde Türkiye ve Almanya üzerinden gündeme gelen ‘Alevilik’ tartışmalarına ilişkin olarak, 3 Şubat 2008 günü Kadıköy İskele Meydanı’nda bir miting düzenleyeceğini duyurdu.

“PSAKD öğretimize, özgürlüğümüze saygı mitingi düzenliyor!” başlığıyla çağrısı yapılan mitingin gerekçelendirilmesi ‘Alevilere ve Aleviliğe karşı sürdürülen iftira, karalama politikalarına; özellikle sözde AKP Alevi açılımı adıyla başlatılan asimilasyon faaliyetlerine, okullarda Alevi öğrencilerin karşı karşıya kaldığı baskılar nedeniyle okullarından ayrılmak zorunda kalmalarına; genelde ülkemizde demokrasi, insan hakları ve emek cephesinde yaşanan hak ihlalleri, antidemokratik uygulamalara karşı, 03 Şubat 2008 Pazar günü saat 13:00 İstanbul Kadıköy Meydanı’nda “Öğretimize, özgürlüğümüze saygı mitingi“ adıyla bir miting düzenliyor.’ Şeklinde yapıldı.

Yer :  Kadıköy İskele Meydanı

Tarih: 3 Şubat 2008 Pazar

Saat: 13:00

KIZILBAYRAK - 16 Ocak 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.