PSAKD, TEKEL işçilerini ziyaret etti

PSAKD, TEKEL işçilerini ziyaret etti

PSAKD TEKEL işçilerini ziyaret ettiPir Sultan Abdal Kültür Derneği heyeti TEKEL işçilerini ziyaret ettiPir Sultan Abdal Kültür...

A+A-

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği heyeti TEKEL işçilerini ziyaret ettiPSAKD TEKEL işçilerini ziyaret etti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği heyeti TEKEL işçilerini ziyaret etti

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Fevzi Gümüş  başkanlığı'ndaki heyet açlık grevini sürdüren TEKEL işçilerini ziyaret ederek destek verdi.

Heyet adına ziyaret sırasında Hukuk Sekreteri Hasan Yağız yaptığı konuşmada, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği direnişteki Tekel işçilerini 39. gününde üçüncü defadır destek ziyaretine geliyor. Bu gün temsili olarak buradayız ama direnişte yer alan ve tekel işçisi olan şube başkanlarımızla şube yöneticilerimizle üyelerimizle her gün yanınızdayız. Haklı mücadelenizi destekliyor ve selamlıyoruz. Türkiye'de genel olarak emek mücadelesinin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, TEKEL işçilerinin mücadelesinin daha büyük mücadeleler için kıvılcım olacağını söyledi.

Yağız, TEKEL işçilerinin başarıya ulaşacağına yürekten inandığını kaydederek, "Bir olalım, iri olalım diri olalım. Zafer direnen emekçini olacak" dedi.
 
Destek ziyaretine  Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, şube başkan ve üyeleri ile çok sayıda dernek aktivisti katıldı.

KAYNAK : Alevihaber.com - 23 Ocak 2010

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.