PSAKD : Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz

PSAKD : Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz

PSAKD : Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkezi 9 Kasım “EŞİT YURTTAŞLIK HAKKI İÇİN...

A+A-

PSAKD : Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğizPSAKD : Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Merkezi 9 Kasım “EŞİT YURTTAŞLIK HAKKI İÇİN BÜYÜK ALEVİ YÜRÜYÜŞÜ ” Mitingi için PSAKD şube başkanlıklarına bir teşekkür mesajı gönderdi:

07-08 Kasım 2008’de üyesi olduğumuz ABF tarafından düzenlenen “ EŞİT YURTTAŞLIK HAKKI İÇİN BÜYÜK ALEVİ YÜRÜYÜŞÜ ” ve 9 Kasım 2008 Ankara Sıhhiye Meydanı’nda yapılan “BÜYÜK ALEVİ MİTİNGİ” ne PİR SULTAN ABDAL KÜLTÜR DERNEĞİ oldukça etkin ve kitlesel olarak katılmıştır. Derneğimiz Genel Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu tarafından tartışılarak somutlaştırılan ve ABF'ye önerilen “BÜYÜK ALEVİ YÜRÜYÜSÜ ve MİTİNGİ” Türkiye gündemini belirlemiş ve mitingde dile getirdiğimiz talepler hiç tartışmasız kamuoyunun gündemine oturmuştur.

BÜYÜK ALEVİ YÜRÜYÜŞÜ ve MİTİNGİ” nin bütün aşamalarında Derneğimize gönül veren Yol Ulumuz Pir Sultan Abdal dostu halkımız, üyelerimiz, Şube Yönetim Kurullarımız, Şube Başkanlarımız, Genel Yönetim Kurulumuz ve Merkez Yürütme Kurulumuz etkin, katılımcı ve belirleyici görev almıştır. Hiç şüphesiz Mitingin başarısında Derneğimizin her düzeyde özel ve ayrıcalıklı bir yeri olmuştur. Alevi Hareketinin ülke genelinde yürüttüğü Alevilerin Demokratik Taleplerinin hayat bulmasında Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle daha kararlı daha etkin ve kapsayıcı olarak Yolumuza sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Merkez Yürütme Kurulu olarak “BÜYÜK ALEVİ YÜRÜYÜŞÜ ve MİTİNGİ” nin her aşamasında emeği geçen Yol Ulumuz Pir Sultan Abdal dostu değerli halkımıza, Şube Yönetim Kurullarımıza, Şube Başkanlarımıza bunca zor koşul ve olanaksızlıklara karşın yapıcı ve yaratıcı çalışmalarından dolayı yürekten teşekkür ediyor, yeni eylem ve etkinliklerde buluşmak üzere saygılar sunuyoruz.
 
Alevihaber.com - 17 Kasım 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.