PSAKD'den Cemevi Talebi

PSAKD'den Cemevi Talebi

PSAKD'den Cemevi TalebiPİR SULTAN Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Tarsus şube yönetim kurulu üyeleri Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a...

A+A-

PSAKD'den Cemevi TalebiPSAKD'den Cemevi Talebi

PİR SULTAN Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Tarsus şube yönetim kurulu üyeleri Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tarsus Şube Başkanı Hasan Güvendir, yönetim kurulu üyeleri Erdal Turgut, Aydın Polat ve Birsen Kortun, Gödekmerdan’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tarsus Şube Başkanı Hasan Güvendir, “Bizim dernek olarak en büyük hedefimiz kentimize bir Cemevi yapmaktır. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise insanların inançlarına saygılı olduklarını ifade etti. Gödekmerdan, “Yeni yapılacak çalışmalarla Tarsus’un eski canlı günlerine kavuşacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

PSAKD Dayanışma Yemeği Bugün
 
PİR Sultan Abdal Kültür Derneği Tarsus Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Dayanışma Yemeği” bugün yenecek. Gözenler Restaurantta yenecek olan Dayanışma Yemeği saat 19.oo’da başlayacak…
 
www.TarsusHaber.Com - 27 Şubat 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.