PSAKD'nın Kaplan'ları gizlice Hollanda'nın Türkiye konsolosundan 9950 Euro almış!

PSAKD'nın Kaplan'ları gizlice Hollanda'nın Türkiye konsolosundan 9950 Euro almış!

Alevi Haber kaynaklarına düşen bu iddia tam bir skandal!PSAKD başkanı Gani Kaplan ve sekreteri Özgür Kaplan PSAKD GYK ve PSAKD genel saymanından habersiz bu parayı aldılar mı?

A+A-

Alevi Haber kaynaklarına düşen bilgiye göre; PSAKD başkanı Gani Kaplan ve genel sekreteri Özgür Kaplan PSAKD GYK ve PSAKD genel saymanına bilgi vermeden ve durum öğrenilene dek kasaya yansıtmadan Hollanda devletinin Türkiye konsolosundan 9950 euro tutarında bir para aldıkları iddia edildi.

PSAKD GYK'si ve ilgili yöneticilerin haberi olmasaydı bu paranın kaynağı ve akibeti belli olmayacağı iddialar arasında...


İddiaya göre para alındıktan 14 gün sonra durumdan diğer bazı idarecilerin bilgisi olmuş.

Konuyla ilgili görüştüğümüz birkaç farklı kaynağın verdikleri bilgilere göre; 9950 euroluk tutarın bu iki isim tarafından Hollanda'nın Türkiye konsolosundan alındığı iddia edildi.

Durumun ortaya çıkması sonrası Gani Kaplan ve Özgür Kaplan durumu kurtarmak için kısa bir süre evvel Antalya Konyaaltı belediyesinin finansal destegiyle gerçekleştirilen 'Kadın Çalıştayı' projesi için alındığını konuya müdahil olanlara iddia etmiş olsalarda bunun inandırıcı olmadığı, -ilgili çalıştayın zaten Konyaaltı belediyesi tarafından finanse edildiği biliniyor- tüm süreci gizli yürütmeleri ve konuyu gündeme taşıyan diğer bazı yönetici ve PSAKD içerisindeki kişilere 'yavuz hırsız' misali yönlenmeleri akıllara birçok soruyu getiriyor.

1- Sivas Madımakta katledilen Hollandalı vatandaşı Carina Cuanna'yı TC mahkemelerinde sahiplenmeyen Hollanda devletinim bu parayı ne karşılığında ve niçin verdiği kafalarda soru işaretleri oluşturdu!!!?

2- PSAKD genel başkanı Gani Kaplan ve PSAKD sekreteri Özgür Kaplan bu süreci neden PSAKD yönetiminden ve de kasacısından (sayman) gizleme ihtiyacı duymuşlardır?

3- Gani Kaplan ve Özgür Kaplan 9950 euro'yu "zimmetlerine geçirmeyi hedefledikleri" iddialarına neden bir açıklık getirmiyorlar?

4- PSAKD içerisinde bu gelişmelere müdahil olup eleştiren bazı isimlere karşı 'adeta yolsuzlukla mücadele eden savcı ve hakim budayan AKP' gibi hedef almış olmalarının dikkat çekici olduğu bildirildi.

5- Gani Kaplan ve Özgür Kaplan tüm bu iddiaların  dernekler ve vakıflar yasası bazında hukuksal ve Alevi toplumu bazında vicdani suç olduğunu bilmiyorlar mı?

6- Daha net soralım: Gani Kaplan ve Özgür Kaplan sizlere bu para ne karşılığında verildi / neden aldınız ve aldığınız bu rakamı kurumsal kimlikten ilk süreçte neden gizlediniz?

Alevi Haber'in konuyla ilgili yaptığı bu habere yönelik 3 hafta evvel PSAKD imzalı bir açıklama yayınlanmıştı.
O açıklamada bizlere yönelik "AKİT" benzetmesi yapılmıştı.
O yazıyı kaleme alan entel, dönek polis çaycı'sına ve o aşağılık benzetmeyi onaylayan, Alevi oldukları için tesadüfi bizim mahalleli olan AKP kafalı, kıçları makam koltuğuna yapışık bazı idarecilerine misliyle iade ediyoruz.

Asıl sizler AKİT'ciler gibi en ufacık eleştiri ve kritiğe kapalı birer tekçi mollasınız.
Entel polis çaycısı akıl hocanızda dahil bize kimse parmak sallayamaz.
Haddinizi bilin, AKİT'ciler gibi işinize gelmeyen her muhalif sese, yazıya, habere, açıklamaya ve iddiaya AKİT'ler gibi saldırmayın.
Tahammül edeceksiniz, tahammül edeceksiniz, tahammül edeceksiniz.

Alevi Haber
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum