PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ Menemen'de

PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ Menemen'de

PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ Menemen'dePir Sultan Abdal Kültür Derneği Menemen Şubesi her yıl nisan ayında düzenlediği "Geleneksel Birlik...

A+A-

PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ Menemen'de

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Menemen Şubesi her yıl nisan ayında düzenlediği "Geleneksel Birlik ve Dayanışma  Pikniğini" bu yıl PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ'ün de katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

20 Nisan 2008 Pazar günü Bergama’nın Kozak yaylasında düzenlenen etkinliğe PSAKD Menemen Şubesi 150 kişiyle katılım sağladı.

PSAKD Buca Şubesi üyeleri ve yeni bir oluşum içindeki Bergamalı Pir Sultan Dostlarının katılımıyla Kozak yaylasında gerçekleşen piknik tam bir şölen havasında gerçekleşti.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Pir Sultan Abdal örgütlülüğünün pikniğine, PSAKD'nin yeni Genel Başkanı Fevzi GÜMÜŞ de katıldı. Üyelerle sohbet eden ve türkülere eşlik eden Genel Başkan Fevzi GÜMÜŞ, "birlik ve dayanışmanın ürünü olan bu pikniği organize eden tüm canlara teşekür ediyorum" dedi.

Yoğun bir katılım sağlanan piknik türküler ve halaylarla son buldu.

Alevi Haber - 21 Nisan 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.