Rabia Mine'den kendisini eleştirenlere 'LAN'lı saldırı!

Rabia Mine'den kendisini eleştirenlere 'LAN'lı saldırı!

Eski yakın dostları onu tarif ederken: ''Rabia Mine herşeyi yazar fakat siz onunla aynı düşüncede olmayan bir yorum yazdığınızda yorum yapma hakkınızı elinizden alır ve ardından sizi topa tutar.''

A+A-

Alevi Haber'e konuşan Rabia Mine'nin eski yakın dostları yaptıkları açıklamada: ''Rabia Mine herşeyi yazar fakat siz onunla aynı düşüncede olmayan bir yorum yazdığınızda yorum yapma hakkınızı elinizden alır ve ardından sizi topa tutar. Sıkıntılı, ciddi sorunlu bir yapıya sahip. Sorunlarını aşması için kendisine hep destek verdik, dayanıştık ama bizleride ezip sosyal medyada sanal bir dünya kurup orada yatar-kalkar oldu. Bizleride ezdi, iyi niyet ve dostluğumuzu harcadı. Ona kırgınız. Umarız Alevilerden özür dileyerek hatasını affettirir'' dediler.

Sosyal medyada 'ötekilerin magazincisi' olarak tanınan Rabia Mine FB sayfasında yazdığı "ALEVİLER MELEK MİDİR?" yazısını eleştiren insanlara özel mesajla saldırmaya devam ediyor. Bu saldırılardan en son nasiplenen LA Kitap sahibi Leyla Akgül oldu. Leyla Akgül sosyal medya hesabında aşağıdaki açıklamayı yapıp Rabia Mine'nin saldırganlığını ve üslubunu teşhir etti.

.................


İşte o paylaşımın ekran resmi ve açıklamadaki bilgiler:


leyla-akgul-rabia-mine-kimdir.jpg

Rabia Mine diye bilinen bir yazar(!) kişisi Alevilerin evlerine işaret konulmasına verilen tepkilerle ilgili bir yazı yazmış... Bu yazısına hakli olarak Alevi olsun olmasın birçok kişi tepki göstermiş...Ben de paylaşımına aşağıdaki yorumu yazdım... Kendisi ise özelden fotoğraftaki mesajı göndermiş... Böylece ne kadar beyinli olduğunu öğrendik kendisinin...
 
&&&&
 
"Ötekileştirmek mesela Aleviler kimi ötekileştirmiş? Aleviler tarih boyunca ezilen her halkın yanında olmuş... Ermeni katliamında Ermenileri korumuş, Kürtlerin yanında olmuş... İşçi eylemlerinde en önde olmuş... Ancak her zaman katliama, haksızlığa uğramış... Aleviler sütten çıkmış ak kaşık mı yok melekler katına mı çıkmış bireysel davranışları mi konuşacağız? Konuşalım. Kadın tacizcilerini, tecavüzlerini, hırsızları, katilleri araştıralım içlerinde kaç tane alevi varsa çetele tutalım... Size yakanlardan mı yananlardan mısınız diye sormuşlar. Çok mağdur olmuşsunuz... Yahu bin yıldır bize atmadıkları iftira yok, yapmadıkları katliam yok... Onlar bunlar şunlar çok mağdur olmuşlar Aleviler mağduriyetini söylese suç... Aleviler onları niye sık sık dile getirir biliyor musunuz? Çünkü Alevilere sahip çıkacak kimse yok... Siz bile bunları yazdıktan sonra..."

Kaynak: https://www.facebook.com/leylaakgull/posts/10158753070823070

Haber: Hıdır ECEL - Alevi Haber Medya Haber sorumlusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.