Referandumda Yüzde 97 Hayır Diyen Damal'a Dikkat...

Referandumda Yüzde 97 Hayır Diyen Damal'a Dikkat...

Referandumda Yüzde 97 Hayır Diyen Damal'a Dikkat...CHP'li vekil yüzde 97 hayır oyu veren Damal'a dikkat çektiCHP Ardahan Milletvekili...

A+A-

Referandumda Yüzde 97 Hayır Diyen Damal'a Dikkat...Referandumda Yüzde 97 Hayır Diyen Damal'a Dikkat...

CHP'li vekil yüzde 97 hayır oyu veren Damal'a dikkat çekti

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "Tophane’deki olayların aynısının Ardahan’ın Damal ilçesinde gerçekleştirilmek istendiğini" ileri sürdü.

Öğüt, düzenlediği basın toplantısında, Damal’da Anayasa değişikliğiyle ilgili referandumda yüzde 97 "hayır" oyu çıktığını ifade etti.

Hükümetin "Damal’daki insanları bezdirmek için uğraştığını" savunan Öğüt, Merkez Sağlık Ocağında görevli bir doktorun, alevi kültürüne ve inançlarına küfür ederek konuştuğunu söyledi.

Bu doktorun görevden alınması ya da soruşturma açılmasıyla ilgili yaptığı görüşmelerinden bir sonuç alamadığını belirten Öğüt, konuyla ilgili verdiği soru önergelerine de cevap gelmediğini kaydetti.

Öğüt, son çare olarak Başbakan’a konuyla ilgili mektup yazdığını ve bugün göndereceğini belirterek, "Tophane’deki aynı olay Damal’da gerçekleştirilmek isteniyor" dedi.

Öğüt, Damal’da insanların galeyana gelebileceklerini, kötü bir durumla karşılaşılmadan müdahale edilmesi gerektiğini ifade etti.

Milliyet - AA - 23 Eylül 2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.