Reis'i tanımayan lise öğrencisine bıçak

Reis'i tanımayan lise öğrencisine bıçak

Reis'i tanımayan lise öğrencisine bıçak  KAYSERİ'de lise öğrencisi 15 yaşındaki İ.D., kimliği belirsiz 30 kişilik bir grup...

A+A-

Reis'i tanımayan lise öğrencisine bıçakReis'i tanımayan lise öğrencisine bıçak 

KAYSERİ'de lise öğrencisi 15 yaşındaki İ.D., kimliği belirsiz 30 kişilik bir grup tarafından `Reis' diye tanımladıkları kişiyi tanımadığı gerekçesiyle dövüldükten sonra sol bacağından bıçaklandı. Tek bıçak darbesiyle kanlar içerisinde kaldırım üzerine yatan öğrenci, çevredekiler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kocasinan İlçesi Beşparmak Mahallesi'nde dün saat 18.45'de meydana geldi. Cengiz Topel İlköğretim Okulu yanında arkadaşları ile top oynayan Atatürk Ticaret Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi İ.D.' bir grubun saldırısına uğradı. İ.D. dövüldükten sonra bıçakladı. Arkadaşları ile top oynadıkları sırada yanlarına kalabalık bir grubun geldiğini belirten İ.D., "Yanıma yaklaşan grup bana `Reisi tanıyor musun?' dediler. Ben de `Tanımıyorum' deyince, `Reisi nasıl tanımazsın' diyerek, beni bıçakladılar" diye ifade verdi.

Polis ekipleri soruşturma sonunda 1 kişiyi gözaltına alırken, çağrılan sağlık ekipleri sol bacağına aldığını bıçak darbesiyle yaralanan öğrenciyi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına aldı.
 
Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, (DHA)
VATAN - 16 Şubat 2008

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.