"Sahte Teşekkür Belgesi" sunan Tamer Dursun SMA vurgunu mu yapıyor?

"Sahte Teşekkür Belgesi" sunan Tamer Dursun SMA vurgunu mu yapıyor?

SMA hastası HAVİN ÖĞÜN bebeğin anne ve babası SMA'lı çocukları adına para toplayan, kitap satan, canlı yayınlar yapan Tamer Dursun'u tanımadıklarını ve kendisine herhangi bir TEŞEKKÜR BELGESİ vermediklerini Alevi Haber kaynaklarına açıkladılar.

A+A-

SMA HASTASI HAVİN ÖĞÜN’ÜN ANNE ve BABASI KIZLARININ ADINI KULLANARAK KİTAPLARINI SATAN TAMER DURSUN’U TANIMADIKLARINI, TAMER DURSUN`UN YAYINLADIĞI TEŞEKKÜR ÖDÜLÜNDEN HABERDAR OLMADIKLARINI VE HAVİN BEBEĞİN ADINI KULLANILARAK TOPLADIĞI PARAYI KENDİLERİNE YOLLAMADIĞINI ALEVİ HABER KAYNAKLARINA AÇIKLADILAR.
 

tamer-dursun-dolandirici-mi.jpg

İşte o Röportajın Videosu: TIKLA

 

tamer-dursun-sma-vurgunu.jpg

Aylardır geceli gündüzlü SMA hastası Havin Öğün için yardım kampanyası başlatıp para toplayan, Alevi derneklerinde imza günleri düzenleyip kitaplarını SMA hastası Havin Öğün'e yardım adı altında  satan, seminerler düzenleyen, Twitterda canlı yayınlarda para toplayan daha sonra ailenin kendisine Teşekkür belgesi verdiğini söyleyip sosyal medya hesabında paylaşan Tamer Dursun’un paraları SMA hastası Havin’in ailesine yollamadığı ihbarını değerlendiren Alevi Haber muhabirleri Havin Öğün’in babası ile görüştü.

 

img-20221202-wa0005.jpg

 

Havin Öğün’ün babası Tamer Dursun’la ilgili kendilerine bilgi geldiğini kendisini tanımadıklarını kendisine Teşekkür / Başarı plaketi yollamadıklarını söyledi. Havin Öğün’in annesi adını sosyal medyada duyduklarını kızı için dernekleri bildiklerini fakat kızlarının sağlık sorunları ile ilgilendikleri için kendilerinin bu konu ile ilgilenemediklerini dile getirdiler. Kısa bir süre önce de Avrupa’da faaliyet gösteren Hayalin Hayalimdir Derneği’nin SMA hastası çocuklar için topladığı paraları yollamadığı ortaya çıkmıştı. Tamer Dursun hem kendi adına kitap satışından elde ettiği parayı aileye yollamadığı, ayrıca Hayalim Hayalindir Derneğinin IBAN numarasını sosyal medyadan dağıtarak Havin Öğün için para topladığı ortaya çıkmıştı.

tamer-dursun-kimdir-3-002.jpg


Alevi Haber olarak Alevi derneklerinde kitap satışı yapıp seminerler veren Alevileri şaibeli işlerine alet eden Tamer Dursun ve etrafını sarmalayan dalkavuklarına soruyoruz:

SMA hastası Havin bebeğin adını kullanarak kaç kitap satıp, kaç Euro gelir elde ettin?

Paralar nerede, neden dekont yayınlamadın?

Paraları gönderdiğine dair delilleri kamuoyuyla paylaşarak bizleri yalanlamanı istiyoruz! Yine Recep ağbin gibi köylü kurnazlığı yapıp ''Onlara hesap vermem mi'' diyeceksin?

SMS hastası çocuğun adıyla 4 ay boyunca Hayalim Hayalindir Derneği ile çalıştın ve bu derneğin yardım paralarına çöktüğü iddia ediliyor! Hayalim Hayalindir derneği ile ilişkin ne boyutta, sana aktarılan bir payda oldu mu?

Adlarına sahte Teşekkür Belgesi yayınladığın Havinin ailesinden özür dileyecek misin?

Sattığın kitap gelirlerini ve topladığın paralarını Alevi Haber gözetiminde başka SMA hastası çocukların hesabına aktarmanı bekliyoruz.

tamer-dursun-yardim-rant-vurgun.jpg

Tamer Dursun'u yakınen tanıyan ve tam adının açıklanmamasını istemeyen A. isimli bir tanıdığı konuyla ilgili şunları söyledi: ''Bu yezid oğlu yezid Tamer Dursun bu yardım işlerine el attıktan sonra Antalyada 2 ev satın aldı, Almanyada 1 ev satın aldı ve Kaz dağları eteklerinde Villa yaptırma hesaplarıyla arsa arıyor. Bari Alevi derneklerini bu pisliklerine alet etmese iyi olur. Her etkinliğe ayrıca gönül ilişkisi olduğunu tahmin ettiğin biriyle gitmeside dikkatimden kaçmıyor. Birçok gece afişlerinide kendisi yapıp, oraya davetliymiş gibi meydana sürüyor. Havin'in ailesinden teşekkür plaketi aldığınıda bu şekilde yaparak çakallık yapmıştır.
Ağzı laf yapan çok tilki biridir. Alevi derneklerinden uzak dursun. Ben şahsen Hayalin Hayalimdir derneği ilede vurgun yaptığını tahmin ediyorum.
SMA'lı çocukların ve ailelerinin umuduyla vurgun yapan her kim varsa alçaktır,  şeref yoksunudur, can düşmanıdır'' dedi.



Mürteza ve Safiye Demir / Alevi Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum