'Saray Soytarısı' Ara Güler'e Mesaj

'Saray Soytarısı' Ara Güler'e Mesaj

Anlaşılan faşizmin "Demokrasi Nasyonalizmi " aklını almış senin. Piyasa ve faşizmin sanatçılığı böyle bir şey. Franco fotoğrafçılığı hani binlerce...

A+A-

Anlaşılan faşizmin "Demokrasi Nasyonalizmi " aklını almış senin. Piyasa ve faşizmin sanatçılığı böyle bir şey. Franco fotoğrafçılığı hani binlerce insan kurşuna dizilirken Madrid önlerinde Franco fotoğrafçılığı balık olmayan gölde suyun altında oltaya dalgıçla balık takıyordu.

Anlaşılan ve anladığımız faşizmin gündemine devlet terörünün mimarına destek veriyorsun.

Öyleki faşist diktatörlüğün, dizginlerinden boşalmış polis terörünü onaylıyorsun, bize serseri deyip işkenceciler gibi sopalıyorsun. 12 Eylül genarallere gibisin asmayalımda besleyelim diyenleri kontrgerilla jargonuyla konuşuyorsun.

Günlerdir Kürdistan şehirleri devlet ve AKP tarafından abluka altında. Sen bu ağzı salyalını fotografladıgında hamile bir kadın vuruldu en basit gerekçelerle, gözaltına alınan çocuklar infaz edildi. Dilan Kortak, Dilek Dogan, Şirin Öter, Yeliz Erbay evlerinde infaz edildiler.

Okuma biliyormusun bilmiyorum 40 çocuk öldürüldü. Devlet bunları örgüt üyesi ilan etti.

Ya sen kime serseri deyip serseri katillere sahip çıkıyorsun, haddini bil, sen halkın örgütlü güçlerine yıllardır geliştirilen saldırıların bir parçasısın.

Dalga dalga yayılan bu deli dalgalar senide kovalar, halkımızdan özür dile , dilemiyorsan sus, çocuklar ölüyor denkleşöründe...

berdanildan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.