Sarı Selçuk Dede Anma Etkinliği düzenlendi

Sarı Selçuk Dede Anma Etkinliği düzenlendi

Sarı Selçuk Dede Anma Etkinliği düzenlendiAfyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik köyünde Sosyal Yardımlaşma...

A+A-

Sarı Selçuk Dede Anma Etkinliği düzenlendiSarı Selçuk Dede Anma Etkinliği düzenlendi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik köyünde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından "5. Geleneksel Sarı Selçuk Dede Anma Etkinliği" düzenlendi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Selçik köyünde Şehit Metin Özdemir Konuk Evi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, köyün kültürel ve sosyal yönden Sandıklı'nın en gelişmiş köyü olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliğin yaşandığı örnek bir köy. Bu nedenle Selçik köyünü kutluyorum ve Şehit Metin Özdemir Konuk Evi'nin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ise "Selçik köyü örnek köylerimizden biridir. Yaptıkları bu konuk evine şehidimizin adını vermeleri güzel ve onur duyucu bir durum. Konuk evine şehidimizin adını verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Konuk evinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Yıldırım da Sandıklı ve köylerine sahip çıkmak için bu tür etkinlikleri düzenlediklerini bildirdi.

CHP Sandıklı İlçe Başkanı Uğur Karaçelik'in de katıldığı törenin ardından açılan konuk evi gezilerek, katılımcılara bilgi verildi.

Etkinlik Selçik Köyü semah ekibinin gösterileri ile renklenirken, sanatçılar Emrah Mahsuni, İlke Türkdoğan, Gülseren Akar, Haluk Gülsoy ve Dede Mehmet Turan konser verdi.

Festivalin düzenlenmesini sağlayan Antalya Radyo Akdeniz'in sahibi Faruk Demirel ve etkinliğe katılan sanatçılara teşekkür plaketi verildi.

Sondakika.com - AA - 31.07.2011

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.