Sarılarak oturan gençler karakolluk oldu

Sarılarak oturan gençler karakolluk oldu

Sarılarak oturan gençler karakolluk oldu Yeşil alanda ağaç altında oturan gençlere önce site yöneticisi ardından kapıcı müdahale...

A+A-

Sarılarak oturan gençler karakolluk oldu Sarılarak oturan gençler karakolluk oldu

Yeşil alanda ağaç altında oturan gençlere önce site yöneticisi ardından kapıcı müdahale etti. Tartışma karakolda bitti

ADAPAZARI - Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir sitenin önündeki yeşil alanda ağaç altında kız arkadaşıyla samimi şekilde oturan M.E.'ye, site yöneticisi müdahale etti. Yöneticinin orayı terk etmeleri isteğine gençler karşı çıkınca aralarında yaşanan tartışma, polis merkezinde sona erdi.

Adapazarı Ticaret Lisesi arkasında bulunan Başakpınarı Siteleri’nde yöneticilik yapan Mehmet Sarıyıldız, bloklarının önünde bulunan yeşil alanda ağaç altında birbirlerine sarılarak oturan bir genç kız ve erkeğin yanına giderek, “Sizin bu şekilde oturmanızı istemiyoruz. Blok sakinleri rahatsız oluyor. Burayı terk edin” diye bağırdı. Buna karşı çıkan 16 yaşındaki M.E.'nin “Sen bize karışamazsın” demesi üzerine aralarında kavga çıktı. Kavgaya site kapıcısı da karıştı.

İddiaya göre yöneticiye ve kapıcıya sopayla saldıran M.E., daha sonra kız arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, iki genci bir internet kafede yakalayarak gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen 16 yaşındaki M.E. ile kız arkadaşı F.K. konuşmaktan kaçınırken, mahalle sakinleri sitenin karşısında bulunan parkta gençlerin sık sık buluşarak uyuşturucu madde içtiklerini ve uygunsuz davranışlarda bulunduklarını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(dha) - Zafer TOKUŞ - RADİKAL- 5 Haziran 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.