Selefi yazarın çalıntı Şia İşgüzarlığı!

Selefi yazarın çalıntı Şia İşgüzarlığı!

Dinci milat gazetesinin selefi yazarı Muhammed Özkılınç, Alevi Yazar Özcan Öğüt'ün Alevilerin Şilleştirilme çalışmalarıyla ilgili açıklamalarını olduğu gibi çalıp, Ortadoğu'daki kaosun sorumlusu selefi zihniyeti paklamak için kullandı.

A+A-

Alevi asimilasyonu ile ilgili çalışmalarıyla bilinen Yazar Özcan Öğüt, Alevilerin Şiileştirilmesi ile ilgili açıklamaları Pir Haber (Pirha) ajansında yayınlandıktan sonra Alevi kamuoyunda uzun süre gündem olmasının ardından, dinci basından bir yazar tarafından çalınıp Ortadoğu'daki kaos üzerinden saptırılıp kullanılmasına şu sözleriyle tepki gösterdi:

"Milat yazarı Muhammed Özkılınç kendi makalesinde benim Pirha'da yayınlanan açıklamalarımdan 3 paragrafı kaynak belirtmeden kendisininmiş gibi çalıp yayınlaması meslek etiği açısından sorunlu olduğu kadar, Ortadoğu'daki savaşta kendi zihniyetine hizmet eden bir şekilde saptırılması da tam anlamıyla bir ilkesizlik örneğidir. Özkılınç yazımı tamamen kendi Şia nefretine alet olarak kullanıp, yazısının diğer kısımlarında Ortadoğu ile ilgili tespitlerinin tamamında bilinçli olarak saptırma yapmış. Ortadoğu'daki kaosun birinci derecede sorumlusu kendi Selefi vel cemaat zihniyetidir. Yemen'de kadın, çocuk, yaşlı demeden hunharca katleden de yine kendi inancındaki Arabistanlı Suudilerdir."

 

Pir haber ajansından alınan çalıntı yazının orijinaline buradan ulaşılabilir.

01alev.jpg

Yazının Milat gazetesinde saptırılarak yayınlanan çalıntı versiyonunun tamamına ise buradan ulaşılabilir.

Muhammed Özkılınç'ın Milat gazetesinde 14 Haziran 2019 tarihinde "Şiileştirme tam gaz devam" adlı köşe yazısında yayınlayan yazısının çalıntı kısımları aşağıda görebilirsiniz.

tam-gaz.jpgmilat-calintisi.jpg

Alevi Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.