Şeyh Bedrettin diyarında miting

Şeyh Bedrettin diyarında miting

Şeyh Bedrettin diyarında mitingHACI Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Aydın Şubesi, 6 Mart 2011 günü saat 13.00’de İzmir-Gündoğdu...

A+A-

Şeyh Bedrettin diyarında miting
Şeyh Bedrettin diyarında miting

HACI Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Aydın Şubesi, 6 Mart 2011 günü saat 13.00’de İzmir-Gündoğdu Meydanı’nda  düzenlenecek, “Ayrımcılığa Karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı” mitingine çağrı yaptı. Aydın-Sevgi Yolu’nda yapılan basın açıklamasında Vakıf Başkanı Hasan Ali Üçek, “AKP bizi görmezden ve duymazdan geldiği sürece tepkimiz artarak devam edecektir, Aydın yerelinde de Aleviler, işçiler, emekçiler, gençler,işsizler, kadınlar; emeğinden, dilinden, inancından, kimliğinden ötürü ezilen,sömürülen ötekileştirilen asimile edilen herkesi mitinge davet ediyoruz”dedi. Nazilli, Köşk, Koçarlı, İnciirliova, Söke, Didim ve Kuşadası Aydın merkezden yoğun katılım olacağını belirtti.

Görüşlerini aldığımız Vakıf Yöneticileri Cemal Mutluay ve Ayşe Çiçek hedeflerinin bütün evleri tek tek gezip her evden en az iki kişinin katılımını sağlamak olduğunu söylediler. Mitinge yalnızca Alevilerin değil insani değerlerden yana olan herkesin destek sunmasını beklediklerini, bu amaçla ayrım yapmadan kahve toplantıları düzenlediklerini belirttiler.

Aydın/EVRENSEL - 4 Mart 2011

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.