'Şeytanın pezevenklik aracı internet'

'Şeytanın pezevenklik aracı internet'

'Şeytanın pezevenklik aracı internet' Toplumun çürümesini alkole ve sigaraya bağlayan, 80 yıldır buna karşı mücadele...

A+A-

'Şeytanın pezevenklik aracı internet''Şeytanın pezevenklik aracı internet'
 
Toplumun çürümesini alkole ve sigaraya bağlayan, 80 yıldır buna karşı mücadele eden Yeşilay, kendisine yeni mücadele alanı olarak "cinsel yaşam"ı seçti! Yeşilay, özellikle "pezevenklik ve kavatlık hizmetleri" verildiğini iddia ettiği arkadaşlık sitelerini hedef aldı.

soL (HABER MERKEZİ) Yeşilay Gebze Şubesi, içki, sigara ve alkolden sonra "cinsel bağımlılıkla" mücadele kampanyası başlattı.

Şubenin dün gece geç saatlerde bile "aşırı yoğunluk nedeniyle" erişilemeyen internet sitesinde, "cinsel yaşam bağımlılığı" adını verdikleri "kötü alışkanlık" hakkında ayet ve hadislerle desteklenen çeşitli yazılara yer verilirken, şeytanın araç olarak interneti kullandığı belirtildi.

"Pezevenklik ve kavatlık hizmetleri"

Şeytanın interneti araç olarak kullanmasını, "şeytani aşklar"ın internette başladığını iddia ederek "kanıtlayan" Yeşilay Gebze Şubesi sitesinde, özellikle arkadaşlık sitelerine çok ağır eleştiriler getirildi. Sitede, şu ifadelere yer verildi: (şeytanın) "…insanı insanlıktan sukut ettiren müstehcen sitelerle, pezevenklik ve kavatlık hizmetleri veren arkadaşlık odalarıyla, sanal kumar salonlarıyla, netlerde kurduğu şehvet dalgalarıyla insanları, özellikle Müslümanları yoldan, dinden imandan, insanlıktan çıkarmaya başlaması işin vahametini gösteriyor."

Şeytanın yönetmenliğinde bir şey!

Sitede ayrıca tam olarak anlaşılamayan şu satırlara yer verildi: "Şeytanın Yönetmenliğinde, nefsin rejisörlüğünde, sinsi şeytanların organizasyonunda internette chat odalarında, sohbet odalarında, dinlisi, dinsizi her türlü insanın rol aldığı kapalı gişe oynayan traji-komik, dramatik, ibretlik, gerilim yüklü, romantik filmler icra edilmeye başlandı."

Yeşilay Gebze Şube Başkan Yardımcısı Bilal Başkonuş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "cinsel yaşam" konusundaki bilgi yetersizliğinden dolayı böyle bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

SOL.ORG.TR - 20 Eylül 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.