Silahlı saldırganın ağabeyi: Alevi Değiliz

Silahlı saldırganın ağabeyi: Alevi Değiliz

Silahlı saldırganın ağabeyi: Alevi DeğilizBir kısım medyanın "Zülfikarlı cani" diyerek Alevi olduğu imasında bulunduğu Ömer Ulusoy'un...

A+A-

Silahlı saldırganın ağabeyi: Alevi DeğilizSilahlı saldırganın ağabeyi: Alevi Değiliz

Bir kısım medyanın "Zülfikarlı cani" diyerek Alevi olduğu imasında bulunduğu Ömer Ulusoy'un ağabeyi Muammer Ulusoy açıkladı : Alevi Değiliz
 
ANKARA (İHA) - Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olaylarda silahlı olarak görüntülenen Ömer Ulusoy'un ağabeyi Muammer Ulusoy, kardeşine teslim olması çağrısında bulundu.

Ankara'da boya ustası olarak çalışan Muammer Ulusoy, İHA'ya yaptığı açıklamada, kardeşini uzun süredir görmediğini belirterek, "Antalya'da olduğunu biliyorduk, serbest çalışıyordu. Televizyonda görünce inanamadık. Hala inanamıyorum" dedi. Ulusoy, kardeşinin siyasi görüşünü ve herhangi bir partiyle olan ilişkisini bilmediğini söyleyerek, "Gelsin teslim olsun. Bizim tek sevindiğimiz nokta yaralama olmaması" diye konuştu.

Üniversitede Türk bayrağının yakılmasına tepki göstermiş olabileceğini söyleyen Ulusoy, polisle bir görüşme yaptığını da belirterek, "Hakkında yalan yanlış şeyler yazılıyor. Uyuşturucu kullandığı yalan. Cezaevine girmedi. 5 kez gözaltına alındı da niye cezaevine girmedi?" dedi. Başına dövme yaptırmasına anlam veremediğini söyleyen Ulusoy, "Alevi değiliz. Evlendirmek istedik, ancak Ömer yanaşmadı. Karıncayı bile incitmezdi" şeklinde konuştu.

Kardeşinin köpekleri çok sevdiği, ancak bunları tehdit olarak kullandığı iddialarının da yalan olduğunu kaydeden ağabey Ulusoy, kardeşinin askerliğini gönüllü olarak doğuda yaptığını dile getirdi. Muammer Ulusoy, "Televizyonda gördüğümde inanamadım, ismini söylediklerinde inandım. Vatansever duygularla yapmıştır. Vatan için, millet için taraf olmuştur" dedi.

Mynet Haber - 8 Nisan 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.