Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı

Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı

Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı  Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Şubesi, Sivas katliamını protesto etmek ve Şehitleri...

A+A-

Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı  Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Alibeyköy Şubesi, Sivas katliamını protesto etmek ve Şehitleri anmak için düzenlediği üç günlük etkinliğe dün akşam devam etti. Kadıköy mitingine çağrı yapılan anma, bu akşam Ferhat Tunç konseri ile sürecek.

PSAKD Alibeyköy Şubesi, Cemevi bahçesinde üç gün boyunca sürdürdüğü anma etkinliklerine dün akşam devam etti. Alibeyköy halkı, şehitlerine sahip çıktı. Anmaya bin 500'ye yakın kişi katıldı. Etkinlikler, bugün akşam Ferhat Tunç'un sahne almasıyla tamamlanacak. Şehit resimleri ve talepler yazılı pankartlar asılan alana kurulan kürsüden yapılan konuşmalarda yarın yapılacak mezar anmaları ve Kadıköy'de mitinginin duyurusu yapıldı. Katılım çağrısı yapıldı.

Sivas şehitleri Alibeyköy'de anıldı

2 Temmuz katliamını konu alan tiyatro oyunu sahnelendiği anmada, Erdal Bayrakoğlu ve Hasan Sağlam'ın da aralarında bulunduğu sanatçılar sahne alarak türkü ve marşlar seslendirdi.

ATILIM - 1 Temmuz 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.