"Sosyal Belediyecilik Anlayışı" Paneli Yapılıyor

"Sosyal Belediyecilik Anlayışı" Paneli Yapılıyor

"Sosyal Belediyecilik Anlayışı" Paneli YapılıyorBelediye Başkanları ve siyasetçiler konuşuyor: * Osman Özgüven (Dikili)* Abdullah...

A+A-

"Sosyal Belediyecilik Anlayışı" Paneli Yapılıyor"Sosyal Belediyecilik Anlayışı" Paneli Yapılıyor

Belediye Başkanları ve siyasetçiler konuşuyor:

* Osman Özgüven (Dikili)

* Abdullah Demirbaş (Sur)

* Yılmaz Topaloğlu (Hopa)

Tarih: 5 Ekim 2008 Pazar

Saat: 13.00–17.00

Yer: GÖZDE DÜĞÜN SALONU (G.O.PAŞA MEYDANI)

İstanbul Gaziosmanpaşa’da kurulu bulunan Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği “Ülkemizdeki Sosyal Belediyecilik Anlayışı” konulu bir panel düzenliyor. Panele, uygulamalarıyla Türkiye’de bir dönem gündem olmuş belediye başkanları ve siyasetçiler katılacak. Panele katılan isimlerden biri, hakkında 10 tona kadar su kullananlardan para almaması gerekçesiyle “görevi kötüye kullanmaktan” Sayıştay Denetçisi tarafından Danıştay’a suç duyurusunda bulunulan Dikili’nin SHP’li Belediye Başkanı Osman Özgüven. Çok dilli belediyecilik yapma kararı almalarının ardından Danıştay 8. Dairesi tarafından belediye meclisi üyeleri ile beraber görevinden alınan Diyarbakır’ın Sur ilçesi eski belediye başkanı Abdullah Demirbaş panelin bir diğer katılımcısı.

Bu isimlerin yanında ÖDP’li Hopa Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu, Şişli Belediyesi adına Kahraman Eroğlu, DSP adına Ali Yıldırım, CHP adına Mehmet Polat da panele sunumlarıyla katılacaklar. Toplumsal Dayanışma Ağı Derneği, farklı görüş ve katılımcıların yer alacağı panele öneri ve görüşleriyle herkesin katılımlarını bekliyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN :

TEL: O 212 545 70 34  - GSM: 0 537 238 11 43

Alevihaber.com - 29 Eylül 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.