Sosyal medya tetikçisi Hamza Aksüt bu kez büyük usta Ruhi Su'ya saldırdı

Sosyal medya tetikçisi Hamza Aksüt bu kez büyük usta Ruhi Su'ya saldırdı

Sosyal medya hesabından provokatif, kışkırtıcı paylaşımlar yaparak gündem olmaya çalışan Hamza Aksüt slogancı ve saldırgan söylemlerle bir taşla iki kuş vurmaya çalıştı.

A+A-

Kısa bir süre evvel Araştırmacı-Yazar İbrahim Ergin ile girdiği karşılıklı suçlamalarla gündem olan ve eleştirilere hedef olan Hamza Aksüt bu kez halk kültürüne büyük hizmetleri olmuş olan Ruhi Su'yu hedef aldı.

ali-nedir.jpg

Paylaşımında Ruhi Su'nun, sözleri Şah Hatayi'ye ait ''Benim Kabem Alidir'' sözlerine sahip nefesini ''Benim Kabem insandır'' diye yorumlamasını tahrif yapmakla suçlayarak ve de Ruhi Su'nun Alevi olmadığını vurgulayıp, biyolojik Alevilik bağnazlığı yaparak gerici (sözde Alevi) Şiacıların egosunu okşamayı da ihmal etmekten geri durmuyor. Ayrıca Alevilik'teki İNSAN kavramının derinliğine de ne kadar uzak olduğunu, verdiği rezil örneklerle İNSAN'ı salt biyolojik bir varlığa indirgeyerek gösteriyor. 

Bu kurnazlığına rağmen gerekli cevabı bazı sayfa takipçileri verdi.
arastirmaci.jpg
Bu saldırganlık ve hedef göstermeyle Ruhi Su'yu itibarsızlaştıracağını sanıyorsa büyük yanılıyor.

Hamza Aksüt bu saldırgan, popülist çıkış ve çiğlikleriyle bir hiç olduğunu kanıtlamaya devam ederken, (kimsenin KUL'u kölesi olmadan) "İNSAN" olmayı başarabilen değerlerimizden Ruhi Su'yu saygıyla anıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum