Taraf'a Fethullahçı desteği

Taraf'a Fethullahçı desteği

Taraf'a Fethullahçı desteği'Hoca Efendi gazeteyi beğenirse, destek için talimat verecek' sözü gerçek oldu.Yayına...

A+A-

Taraf'a Fethullahçı desteğiTaraf'a Fethullahçı desteği

'Hoca Efendi gazeteyi beğenirse, destek için talimat verecek' sözü gerçek oldu.

Yayına başladığı günden bu yana, üzerindeki spekülasyonlar bitmeyen Taraf Gazetesi'ne, Fethullahçıların kurumları bugün iki tam sayfa ilan verdi. Arka sayfanın tamamını Türkiye Finans kapattı. Renkli iç sayfada ise "Efendimiz" adlı kasetin tanıtımı yapıldı.

TARAF Gazetesi, bugün iki tam sayfa reklamla 'moral' buldu. Gazeteye, Fethullahçılara yakın olan iki kurum tarafından reklam verildi. Türkiye Finans ile Fon Müzük Yapım'ın piyasaya sürdügü "Efendimiz" adlı kasedin tanıtım reklamları gazetede yayımlandı. 12 sanatçının, Hazreti Muhammed'e ithaf ettiği ilahilerin yer aldığı kaset reklamında "Bir gülün kokusunda seni duyduk dün gece" ifadeleri de yer aldı.

Öte yandan, bilindiği üzere, Taraf Gazetesi yayına başladığı ilk günlerde, Fethullah Cemaati'nin önde gelen isimleri, yöneticilere "Hoca Efendi gazeteyi inceliyor. Beğendiği taktirde, destek olunması ve alınması için talimat verebilir" demişlerdi.

Özellikle son dönemde 'andıç' haberleriyle dikkat çeken Taraf'ın bugün yayımlanan iki reklamla birlikte, "cemaat desteği"ne kavuştuğu da ortaya çıktı.

GERÇEK GÜNDEM - 11 Nisan 2008 

Taraf'a Fethullahçı desteği
Taraf'a Fethullahçı desteği
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.