"Tayyip Bey kanalı kapatır"

"Tayyip Bey kanalı kapatır"

"Tayyip Bey kanalı kapatır"Yalçın Küçük'e büyük sansürCem TV yönetimi Yalçın Küçük'ün...

A+A-

"Tayyip Bey kanalı kapatır""Tayyip Bey kanalı kapatır"

Yalçın Küçük'e büyük sansür

Cem TV yönetimi Yalçın Küçük'ün kanala geleceğini öğrenince ne yaptı?

Cem TV Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Doğan, Profesör Yalçın Küçük'ün ekrana çıkmasını engelledi. Doğan'ın "Tayyip Bey kanalı kapatır" dediği öğrenildi.

Gerçek Gündem.com'un edindiği bilgiye göre, Profesör Yalçın Küçük pazar günü Tolga Yarman'ın sunduğu "Enerji Savaşları" adlı programa davet edildi. Yarman, Küçük'le sözleştikten sonra tanıtım bantı hazırlanması için yönetime bilgi verdi. Bu sırada, Küçük'ün pazar günü Cem TV'ye konuk olacağını öğrenen İzzettin Doğan devreye girdi ve Yarman'a "Yalçın Hoca kanala gelmese iyi olur" dedi. Bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Yarman "O halde ben de bu hafta program yapmayacağım" ifadesini kullandı. Tolga Yarman, Küçük'ün ekrana çıkartılmaması üzerine programına ara verdi. Pazar günü Yarman'ın programının yerine belgesel yayımlandı.

Yalçın Küçük ise pazar günü yapılacak programın iptal edildiğini doğruladı. Gerçek Gündem.com'a konuşan Küçük, "Tolga Yarman ile İzzettin Doğan arasındaki konuşmanın içeriğini bilmiyorum. Merak da etmedim. Programımızın iptal edildiği doğru. Zaten Tolga Hoca da bu hafta ekrana çıkmadı" dedi. Küçük, Cumhuriyet savaşının verildiği dönemlerde böyle gelişmeler yaşanacağını da dikkat çekti. Kendisinin her zaman konuşacak mecralar bulabileceğini anlatan Küçük, Fransa'dan da bir örnek verdi. Küçük, "Fransa işgal altındayken, De Gaulle yurt dışından bir radyodan yayın yapardı. Herkes de onu dinlerdi. Moralinizi bozmayın. Bir çıkış yolu mutlaka bulunur" dedi.

Öte yandan, İzzettin Doğan'ın yakın çevresine "Yalçın Küçük kanala çıkarsa Tayyip Bey (Başbakan Erdoğan) kanalı kapatır. Bizi anlayışla karşılasınlar" dediği öğrenildi.

Gerçek Gündem - 2 Şubat 2010

Küçük

Profesör Yalçın Küçük geçen pazar günü Tolga Yarman’ın sunduğu “Enerji Savaşları” adlı programa davet edildi.

Ancak TV yönetimi Küçük’ün Cem TV’ye konuk olacağını öğrenince telaşlandı, Yarman’a “Yalçın Hoca kanala gelmese iyi olur” dedi. Bu sözler üzerine Yarman kendi programını iptal etti.

Gerçekgündem’in bildirdiğine göre Yönetim Kurulu Başkanı İzzettin Doğan çevresine “Yalçın Küçük kanala çıkarsa Tayyip Bey kanalı kapatır” demiş.

Konu bu... Eleştirilecek olan İzzettin Doğan değil. Bu korkuyu medyaya salanlar...

Ve yaşanan örtülü faşizmi demokrasi diye etrafa yutturmaya çalışanlar.

Melih Aşık / Açık Pencere - Milliyet - 3 Şubat 2010

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.