Tek koldan Taksim'e, buluşma noktası Şişli

Tek koldan Taksim'e, buluşma noktası Şişli

Tek koldan Taksim'e, buluşma noktası Şişli  1 Mayıs İstanbul Tertip Komitesi, bugün saat 18.00'da yaptığı son açıklamada, yarın...

A+A-

Tek koldan Taksim'e, buluşma noktası ŞişliTek koldan Taksim'e, buluşma noktası Şişli 

1 Mayıs İstanbul Tertip Komitesi, bugün saat 18.00'da yaptığı son açıklamada, yarın Taksim'e tek koldan yürüyeceklerini duyurdu. Buluşma yeri ve saati şöyle: Saat 10.00'da Şişli Cami önü.

Bileşenleri arasında DİSK, KESK, Türk-İş, ESP, ÖDP ve EMEP'in de bulunduğu 1 Mayıs İstanbul Tertip Komitesi, akşam saatlerinde bir basın toplantısı düzenledi, 1 Mayıs'a ilişkin son planını açıkladı.

Türk-İş Genel Sekteri Mustafa Türkel, 1 Mayıs İstanbul Tertip Komitesi adına yaptığı açıklamada, yarın Taksim'e üç değil tek koldan yürüyeceklerini duyurdu. Türkel, saat 10.00'da Şişli Cami önünde buluşacaklarını ve tek pankart, tek döviz, tek sloganla tarihsel 1 Mayıs Meydanı'na yürüyeceklerini kaydetti.

Türkel, İstanbul'un şimdiden bir açık hava hapishanesine dönüştürüldüğünü ifade ettiği açıklamada, halkın bir korku tüneline sokulmak istendiğine dikkat çekti. Gerekli hassasiyet ve duyarlılıkları sonuna kadar gösterdiklerini, göstermeye devam edeceklerini belirten Türkel, “Bu saatten sonra bütün sorumluluk, siyasi iktidarın ve tüm yetkililerindir” dedi.

ATILIM - 30 Nisan 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.